25 / 04 / 2024

2016 villa inşaat maliyeti

2016 villa inşaat maliyeti

Eskiden zengin toprak sahiplerinin kırsal alanda yaptıkları konut olan villalar günümüzde, kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, bir ya da iki katlı zengin konutları ifade ediyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2016 nedir?

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liya Villa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre İnci ve Kamuran Öztürk ortaklığında kuruldu.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa inşaatına tepki!

Antalya'nın Demre ilçesindeki doğa harikası Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz vatandaş yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapıyı yıkıp, İmar Barışı'ndan yararlanarak, yerine villa inşa etti. Bölgede oturanlar, villa inşaatını; CİMER'e, kaymakamlığa ve belediyeye şikayet etti.

Çekmeköy'de belediye arazisinde villa ve AVM inşaatı başladı!

Çekmeköy’de belediyeye ait arazide villa ve AVM inşaatına başlandı. İnşaat yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yapılıyor...

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Muğla ilinin Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkımı devam ediyor...

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı, imara aykırılıklar tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi devam ediyor

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılıkları tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemleri sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı olan rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı rezidans ve villa inşaatının asansör kulesi ve geçiş koridorunda yıkım işlemi başlatıldı

Karadeniz´in cenneti Taflan Koyu'nda villa inşaatı tepkisi!

Karadeniz´in en güzel koylarından biri olan ve yaz aylarında tatilcilerle dolan Taflan Koyu'nda, Gemilik Burnu'nun üzerine yapılan villa inşaatı tepkilere neden oldu. Yapının yıkılması için karar çıktı ancak villanın sahibi yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.

Villa inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedellerine göre villa inşaat kaça mal olacak? İşte villa inşaat maliyeti 2019..

Villa inşaat maliyeti 2018!

2018 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2018'de villa inşa etmek kaça mal olacak? Villa inşaat maliyeti 2018 ne kadar?

2016 villa inşaat maliyeti Haberi

2016 villa inşaat maliyeti

Villa inşaat maliyeti 2016!

Eskiden zengin toprak sahiplerinin kırsal alanda yaptıkları konut olan villalar günümüzde, kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, bir ya da iki katlı zengin konutları ifade ediyor.


Villa inşaatları, genellikle lüks inşaat ve 1. sınıf inşaat olarak inşa ediliyor. Lüks inşaat, normal standartların üstünde konfor sağlayan gayrimenkul projelerini ifade ediyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2016 nedir?


Lüks inşaat özellikleri..

1. Dış duvarlar: Mermer, çini, bakır kaplamalı.

2. Çatı örtüsü: Bakır ve kurşun kaplamalı, ısı 

yalıtımlı

3. Tavan: 2’den fazla odası gizli ışıklandırma, ses tecritli asma tavan (sert ağaç, alimünyum, alçı vb.)

4. İç duvarlar: 2’den fazla odası ısı ve ses yalıtımlı, sert ağaç kaplama.

5. Taban (Döşeme): 2 den fazla odası mermer ve benzeri tabii taş, ahşap parke, halı kaplamalı.

6. Merpenler: Tabii taş...