19 / 04 / 2024

2018 Gayrimenkul Zirvesi

2018 Gayrimenkul Zirvesi

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

Halk GYO’dan sektöre tam destek!

Halk GYO, uluslararası bir markaya dönüşen “Gayrimenkul Zirvesi’ne bu yıl “ Zirve Sponsoru” başlığıyla destek veriyor. 

TrendERA Gayrimenkul Zirvesi 25 Nisan'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘‘TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 2018’’ semineri düzenleniyor. 

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Reysaş GYO Adana Suluca 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana ili Sarıçam ilçesinde yer alan gayrimenkulünün 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO Adana Sarıçam 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Adana, Sarıçam, Suluca'da yer alan gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO Arnavutköy 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Arnavutköy Ömerli'de yer alan gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO Giresun 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Giresun Bulancak Pazarsuyu ve Tirebolu'da yer alan 2 adet gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO Düzce Arapçiftliği Darıca 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Merkez Arapçiftliği ve Darıca'da yer alan 2 adet gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Reysaş GYO Düzce 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Akçakoca İlçesi ve Çiçekpınar Köyü'nde yer alan toplam 2 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

2018 Gayrimenkul Zirvesi Haberi

2018 Gayrimenkul Zirvesi

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, bugün yoğun katılım ile Uniq İstanbul'da başladı.

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin açılış konuşmasında, 2000 yılından itibaren düzenledikleri Gayrimenkul Zirvesi'nin, sektörün en önemli buluşması haline geldiğini vurgulayarak, şunları dile getirdi;

"Türkiye için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünü çok daha güçlü seviyeye taşıyacağız. Türkiye gayrimenkul sektörünün gelişimi adına önemli bir misyon üstlenen GYODER olarak, önceliğimiz, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye için stratejik öneme sahip gayrimenkul sektörünü, çok daha güçlü bir seviyeye taşımaktır. Gelecek nesiller için daha sağlıklı, verimli, çevre dostu projelerin ve akıllı şehirlerin hayata geçirilmesini hedefliyoruz."

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 2018 yılında gayrimenkul sektörünün büyümesine katkı...