25 / 04 / 2024

2018 Katar gayrimenkul fuarı

2018 Katar gayrimenkul fuarı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2. Expo Turkey by Qatar ile Türk şirketlerinin Katar'a adeta çıkarma yaptığını açıkladı. 

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

2.Expo Turkey by Qatar 18-20 Ocak 2018’de!

Türkiye Katar’la ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. 2. Expo Turkey by Qatar 18-20 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek.

Katar Doha Metro projesi 2018'de tamamlanacak!

Katar'da, ülkenin ulaşım altyapısına destek olduklarını belirten Yapı Merkezi İnşaat Uygulama Genel Müdür Yardımcısı Ramih Muştu, şirketin Türkiye ve diğer ülkelerde kazandığı deneyimi Doha'ya taşıdıklarını söyledi.

Marina Ankara projesi 2018'de teslim edilecek!

Altınoran Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin TL'ye çekti. Marina Ankara projesi 2018'de teslim edilecek.

Katar'ın 100 yalı parası gitti!

Volkswagen’de emisyon skandalının en büyük faturası Katar’a çıktı. Katar Yatırım Otoritesi yaptığı yatırımlardan 12 milyar dolar zarar etti. Bu tutar Erbilginler Yalısı'nın 100 katına eşit.

Trabzon Şehir Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

AK Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK üyesi Süleyman Soylu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin yapımının 2018 yılında biteceğini söyledi.

Divan Express Kayseri 2018'de tamamlanacak!

Divan Grubu’nun yurtiçindeki büyüme ivmesi hızlanarak devam ediyor. Grup, İç Anadolu Bölgesi’nin en önemli şehirlerinden Kayseri’de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Express Kayseri’nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor

Kanuni Bulvarı 2018 sonuna kadar hizmete girecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ülkede huzurun ve istikrarın devam etmesi halinde şehrin çehresini değiştirecek dev Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

Trabzon Kanuni Bulvarı 2018'de açılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

Trabzon Kanuni Bulvarı 2018 yılının sonunda açılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

2018 Katar gayrimenkul fuarı Haberi

2018 Katar gayrimenkul fuarı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ana partnerliğini üstlendiği, Medya City tarafından organize edilen ve 112 Türk firmasının katıldığı 2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da dün başladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Doha Exhibition and Convention Center’da (DECC) düzenlenen fuarın açılışında konuşan Tüfenkci, Katar'a Türk şirketlerinin adeta çıkarma yaptığını söyleyerek, Katar'da Türk mallarına ve şirketlerine karşı büyük ilgi olduğunu da dile getirdi. 

Tüfenkci, "Bizler de Türkiye olarak bu fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Kalıcı ve sürdürülebilir iş birliğini artıracak projelere birlikte imza atmalıyız. Burada iş yapma şeklini iyi öğrenerek kalıcı olmamız gerekir." dedi.

Tüfenkci, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası organizasyonu kapsamında bu ülkede alt yapı ve üst yapı projelerinden mobilya sektörüne kadar çok ciddi fırsatlar olduğunu da söyledi.

"Bu fuarlar ihracatı artıracak"