28 / 03 / 2024

2021 ekim ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek

2021 ekim ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek

Milyonlarca vatandaş işsizlik maaşının ne zaman yatacağını merak ediyor. İş sahibi olmayan vatandaşlar için devlet işsizlik maaşı ödemesi yapıyor. Bu ödemelerden faydalanmak isteyenler ise Ekim ayına ilişkin ödemelerin ne zaman yatacağını merak ediyor...

Toyota Yaris Hybrid'in Ekim ayı fiyatlarına inanamayacaksınız! Yaris Hybrid 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

2021'de Yılın Otomobili seçilen Toyota Yaris Hybrid'in fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Toyota Yaris Hybrid Ekim ayı fiyatları ne kadar? İşte Yaris Hybrid 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ekim ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'nin ekim ayı ulusal konut endeksi sonuç verileri S-P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ekim 2021’de geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 19.1 arttı.

2021 Ekim ayı kira artış oranları belli oldu!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı tarafından merakla beklenen 2021 Ekim ayı kira artış oranları bugün itibariyle belli oldu. İşte 2021 Ekim ayı kira artış oranları...

2021 Haziran ayı kira artış oranları belli oldu!

2021 Haziran ayı kira artış oranları belli oldu. İşte ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği 2021 Haziran ayı kira artış oranları...

2021 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında bulunan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı, böylece 2021 Nisan ayı kira artış oranları da belli oldu.

2021 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu.

2021 Şubat ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Şubat ayı kira artış oranları da belli oldu.

2021 Ocak ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Ocak ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2021 Ocak ayı kira artış oranları...

Konut Fiyat Endeksi Ekim ayında yüzde 2,2 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Ekim 2020 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerine göre, Konut Fiyat Endeksi, Ekim ayında aylık yüzde 2,2, yıllık yüzde 29,2 artışla 149,9 seviyesine ulaştı.

Şanlıurfa'da Ekim ayında 2 bin 644 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Ekim ayı içerisinde Şanlıurfa’da 2 bin 644 konut satıldı.

Kanada’da inşaat izinlerinin değeri Ekim ayında yüzde 14,6 azaldı!

Kanada'da Ekim ayı içerisinde alınan inşaat izinlerinin değeri aylık yüzde 14.6 azalarak, 8.2 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

ABD inşaat harcamaları Ekim ayında yüzde 1.3 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı İstatistik Bürosu'nun yayınladığı verilere göre ABD'de Ekim ayında inşaat harcamaları yüzde 1.3 arttı.

Ekim ayında ihracat yüzde 5,6, ithalat yüzde 8,4 arttı!

Türkiye'nin ihracatı, ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 artarak 17 milyar 329 milyon dolara, ithalatı yüzde 8,4 artışla 19 milyar 703 milyon dolara yükseldi.

2021 ekim ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek Haberi

2021 ekim ayı işsizlik maaşı ne zaman ödenecek

Milyonlarca vatandaş işsizlik maaşının ne zaman yatacağını merak ediyor. İş sahibi olmayan vatandaşlar için devlet  işsizlik maaşı ödemesi yapıyor. Bu ödemelerden faydalanmak isteyenler ise Ekim ayına ilişkin ödemelerin ne zaman yatacağını merak ediyor. Bu sebeple milyonlarca vatandaş işsizlik maaşı ne zaman yatacak sorusunun cevabını araştırıyor. Peki,  Ekim ayı 2021 işsizlik maaşı ne zaman yatacak? 

A Haber'de yer alan habere göre; devlet tarafından iş sahibi olmayan vatandaşlar için işsizlik maaşı ödemesi yapılıyor. İşsizlik maaşı alan milyonlarca vatandaş Ekim ayı işsizlik maaşının ne zaman yatacğaını sorguluyor. İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? İşte merak edilenler...

EKİM AYI İŞSİZLİK MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Ekim ayına ait işsizlik maaşı ödemeleri Kasım ayının başında yapılacak. Ödemelerin 5 Kasım'da hesaplara geçmesi bekleniyor. 

İŞSİZLİK MAAŞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Hizmet sözleşmesinin sona ermesinden itibaren 30...