20 / 04 / 2024

2023 asgari ücret tahmini

2023 asgari ücret tahmini

Asgari ücret 2022'de önce yarım asrın en büyük artışı ile 4 bin 253 Türk Lirası, sonrasında ise yüzde 30'luk Temmuz zammı ile net 5 bin 500 Türk Lirası'na yükseldi. Peki 2023 asgari ücret kaç lira olacak? İşte asgari ücret ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

2024 asgari ücret ve emekli maaşları ile ilgili uzman isimden açıklama geldi! İşte 2024 zamlı maaş hesaplaması!

2023 yılının sonların doğru yaklaşırken, asgari ücret, vatandaşların gündemine yerleşti. Öte yandan milyonlarca emekli de zamlı maaşlarını bekliyor. SGK Uzmanı Emin Yılmaz zamlı maaşlarla ilgili açıklama yaptı. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

Asgari ücret için 6 ay boyunca destek ödenecek! 2023 asgari ücret desteğinden kimler faydalanacak?

Özel sektöre verilen asgari ücret desteğinden kimlerin yararlanacağı belli oldu. Söz konusu destek 6 ay süreyle ödenecek. Peki, 2023 asgari ücret desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Asgari ücret zammı açıklandı: ekonomi sektörü değerlendirmelerini paylaştı! Zam haberleri gündemi salladı!

2023 Temmuz ayı için asgari ücret artışı kesinleşti. Milyonlarca çalışanın ikinci yarıda alacağı asgari ücrete yüzde 34 zam yapıldığı bildirildi. Ancak, ekonomistler, gelecekteki zamların etkisiyle asgari ücretin eylül ayında açlık sınırının altında kalacağını düşünüyor.

O isim Temmuz 2023 Asgari ücret ve en düşük emekli aylığı zam miktarını tek seferde açıkladı! Hemen bakıp öğrenin!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bu hafta toplantı yaparak Temmuz ayındaki asgari ücret zammını belirleyecek. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, 2023 Temmuz asgari ücret ve en düşük emekli aylığına yapılacak zam miktarı hakkında son dakika bilgileri duyuruldu.

Asgari ücretin yeni rakamı ifşa oldu! Ara zamla asgari ücret 500 dolar seviyesine mi çıkarılacak?

Asgari ücrete yapılacak zam oranı merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 asgari ara ücret zammı ne kadar olacak? Ara zamla asgari ücret 500 dolar seviyesine mi çıkarılacak? İşte detaylar... 

Temmuz 2023 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete okkalı zam gelecek mi?

Yıl başında asgari ücret tespit komisyonu tarafından yapılan görüşmeler sonrası 2023 yılı asgari ücret 8 bin 506 lira olmuştu. Vatandaşlar asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceğini sorguluyor.

2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak? Rakamlar peş peşe hesaplandı! 

Asgari ücrete Temmuz ara zammı resmen netleşti. Peki 2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak?

Asgari ücretliye ara zamda son durum! Beklenen haber geldi! Yeni asgari ücret net 11 bin 484 TL mi olacak? 

Asgari ücretlinin merakla beklediği temmuz zammında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Ara zamla ilgili beklentiler oluşmaya başladı. Beklentiler doğrultusunda asgari ücretin net 11 bin 484 TL olması bekleniyor. Peki 2023 Temmuz asgari ücret zammı ne kadar olacak?

Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayında yapılacak olan zammı bekliyor. Asgari ücretle çalışanları sevindirecek haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. İşte 2023 Temmuz asgari ücret zammında son dakika gelişmesi.. 

Asgari Ücret ile ilgili flaş iddia! Mart'ta artacak mı?

8 bin 500 liralık asgari ücret 1 Şubat 2023 itibariyle çalışanların eline geçti ancak çoktan açlık sınırının altında kaldı. Ek zammın seçimden önce yapılması bekleniyor. Mart'ta 10 bin lira olacağı iddiası geldi.

Asgari ücret desteği bekleyenler müjde! Artış yaşandı! İşte 2023 asgari ücret desteği tutarı!

Asgari ücret zammından sonra merakla beklenen asgari ücret desteği tutarı açıklandı. İşte detaylar!

Asgari ücret desteği kimlere verilecek? Asgari ücret desteği ne kadar oldu? Asgari ücret desteği nasıl alınır?

Asgari ücrete 2023 yılı için zam yapıldı. Asgari ücret işveren desteğinde yeni tutarlar açıklandı. İşte detaylar!

Asgari ücret ve memur maaşlarına zam sonrası gözler özel sektöre çevrildi, işte olası tahminler

Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ve emekliye bu yıl yapılacak zam oranını yüzde 30'a yükseltti. 2023 yılı için asgari ücret artışı ise yüzde 55 oranında yapıldı. Peki tüm bu veriler ışığında özel sektöre yüzde kaç zam olacak? İşte merak edilen o tahmin...

2023 asgari ücret tahmini Haberi

2023 asgari ücret tahmini

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Aralık ayında toplanarak 2023 yılının asgari ücret tutarı için karar alacak. Ocak'ta gelirlerde enflasyon rakamlarının üzerinde ciddi yükselişlerin olması hedefleniyor. Milyonlarca vatandaşın gelirini doğrudan ve dolaylı şekilde etkileyen asgari ücret Aralık'ta yeniden belirlenecek. 

Asgari ücret 2022'de önce yarım asrın en büyük artışı ile 4 bin 253 Türk Lirası, sonrasında ise yüzde 30'luk Temmuz zammı ile net 5 bin 500 Türk Lirası'na yükseldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın refahını artırıcı adımlar için iki Bakanlığa 2023'te geçerli olacak kapsamlı düzenlemeler yapılmasına ilişkin talimat verdi. 

Koronavirüs krizinin başlıca yan etkisi olan enflasyonun 2022'de enerji, gıda ve tedarik sorunlarıyla körüklenmesi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de vatandaşların alım gücü üzerinde olumsuzlere neden oldu. Hükümet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Vatandaşlar enflasyona ezdirilmeyecek' talimatı...