20 / 04 / 2024

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı. Stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Fuarı'na Samsun Belediyesi de katıldı!

13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı'na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi "Tarihimize Yer Açıyoruz" sloganı ile ziyaretçilerle buluştu...

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

22 ülkeye satılan Türk somonu 50 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 2023 ocak ve mart döneminde başta Rusya Federasyonu olmak üzere 22 ülkeye yapılan Türk somonu dış satımı, yüzde 77 artışla 44,9 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

TOKİ'den yüzde 22'lik indirim! Yarın başlıyor…

İş yeri ve konut sahiplerine yönelik Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından her sene düzenlenen indirim kampanyası başlıyor. Borcunu kapatmak veya en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere, yüzde 22 indirim yapılacak. TOKİ'nin indirim kampanyası 19 Nisan'dan sona ermiş olacak.

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

Çimsa WOC 2019’da boy gösterdi!

Çimsa, 22-25 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta 58.000 ziyaretçi ve 1.500 şirket katılımıyla düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete (WOC) 2019’a katıldı.

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Haberi

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri


Antalya Expo Center'da düzenlenen fuarda stant açan Muğla Büyükşehir Belediyesi, stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.


Yaklaşık 200 firmanın katıldığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi standının yoğun ilgi gördüğü fuarda, mimarlar, içmimarlar, makine mühendisleri, elektrik mühendisleri meslek odaları mesleki etkinler düzenledi.


Konferans, panel, yarışma, sergi ve özel sunumların yer aldığı fuarda ayrıca, tarihi ve kültürel mirasın korunmasında büyük önem taşıyan restorasyon sektörünün ve yerel yönetimler ile Tarihi Kentler Birliği üyesi belediyeler stant açtı.

Muğla Büyükşehir...