19 / 04 / 2024

23. Gayrimenkul toplantısı ne zaman

23. Gayrimenkul toplantısı ne zaman

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün olağan genel kurul toplantısı sonucu!

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Genel Kurulca Onaylanan Kar Dağıtım Tablosu pay sahiplerinin bilgisine sunuldu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Edip Gayrimenkul Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Haziran'da!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul toplantısıNI 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Reysaş GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 23 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını ve A Grubu Olağan Genel Kurul Toplantısını koronavirüs salgını nedeniyle iptal etti...

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

İhlas Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş'nin olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

FİKKO toplantısında gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum konuşuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

23. Gayrimenkul toplantısı ne zaman Haberi

23. Gayrimenkul toplantısı ne zaman

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle yapılan Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul Türkiye 23. Yuvarlak Masa Toplantısı'nda "lokasyonu", perakende başlığı altında tartışılacak. Teknolojik gelişmeler ve üretilen verinin iş yapış şekillerini yeniden tanımladığı günümüzde, perakende zincirlerinin yer seçimi kararlarında gelinen son nokta konuşulacak. 

Yarın Park Dedeman Levent Hotel'de gerçekleşecek toplantıda konuşacak alt başlıklar; cadde mağazacılığı, zincir mağazacılık, büyük veri, omnichannel, yatırım ve müşteri deneyimi...