26 / 04 / 2024

24 Gayrimenkul yatırım fonları

24 Gayrimenkul yatırım fonları

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

24 Gayrimenkul portföy yönetim şirketi kuruyor!

Kısa bir süre önce Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Portekiz’de gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazanıyor!

Global yatırımcının gözdesi olan Portekiz'de yapılan gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazandırıyor. Proje tipine göre 18 ya da 24 ay süren inşaat süresinde yatırım Euro üzerinden ciddi bir değer artışı sunuyor... 

Canalistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Canalistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de Cem Ertaş tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda büyüme devam edecek!

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

AIM Kaplankaya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

AIM Kaplankaya Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat' ta İstanbul, Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Kent Etabı' nda kuruldu.

Netkon Gayrimenkul Yatırım ve Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netkon Gayrimenkul Yatırım ve Proje Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi'nde kuruldu.

24 GPY gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

Kısa bir süre önce SPK’dan kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

24 Gayrimenkul Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuruyor!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

24 Gayrimenkul yatırım fonunu 10 milyar liraya ulaştıracak!

24 Gayrimenkul, Türkiye’de yeni devreye giren gayrimenkul yatırım fonu kurdu. Primo adı verilen fonun büyüklüğü 100 milyon lira olacak. Şirket yatırım fonunu 10 yılda 10 milyar liraya ulaştırmayı planlıyor.

Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım fonları yolda!

SPK'dan faaliyet izni alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi, Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarını kurma çalışmalarında sona yaklaştı.

24 GPY Türkiye'de İlk Gayrimenkul Yatırım Fonlarını kuracak!

Kısa bir süre önce SPK’dan faaliyet iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi, Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarının kuruluşu için hazırlıklarını tamamlamak üzere.

24 Gayrimenkul yatırım fonları Haberi

24 Gayrimenkul yatırım fonları

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor. 24 GPY Genel Müdürü Erdem Güler, Türkiye'de ilk defa uygulanacağını söylediği fon yapısı ile gayrimenkul yatırım fonlarının arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı gayrimenkullere yatırım yapma imkânı bulabileceklerini belirtti. 


3 YILDA 1 MİLYARLIK PORTFÖY 

Güler, "Bireysel yatırımcılardan toplanan birikimler fon çatısı altında tek elden profesyoneller tarafından yönetilecek. Böylelikle bireysel olarak yatırım yapılamayan büyük ölçekli ve daha verimli gayrimenkullere yatırım imkânı elde edilmiş olacak" dedi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay ise bu sistemle yerli ve yabancı yatırımcının sermayesinin parçalara bölmeden, kârlılığını artırarak daha iyi değerlendirileceğini söyledi. Tüm sistemin ve sürecin devletin teminatı altında olduğunu belirten...