24 / 04 / 2024

25 eylül gümüş fiyatları

25 eylül gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün ne kadar? 

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

25 Eylül dolar ne kadar? Dolar alış-satış fiyatı bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru

25 Eylül dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar ''bugün dolar ne kadar, güncel dolar kuru kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte güncel dolar/TL kuru...

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu! Demir fiyatlarındaki düşüş devam ediyor! 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. 19 Eylül güncel demir fiyat listesi gelen son indirim sonrası güncellendi ve İstanbul 1 ton inşaat demiri 19 bin 800 oldu. İşte 19 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Garanti BBVA'dan Eylül 2023 müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin merakla beklediği haber Garanti BBVA'dan geldi. Paylaşılan detaylara göre, Garanti BBVA Eylül 2023 promosyon rakamlarını açıkladı. Acil bakın...

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Ziraat Bankası'ndan eylül ayı müjdesi geldi

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik eylül ayı müjdesi geldi. Eylül ayında Ziraat Bankası kullananlar hediye alacak.

TOKİ'den resmen Eylül 2023 müjdesi geldi! Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu 2023 projesinin ihalesini 11 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Verilen detaylara göre, söz konusu projede 170 konut yer alacak.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en çok kazandıran gümüşün bu yılda yükselişine devam etmesi bekleniyor. Peki Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüşe yatırım yapan binlerce yatırımcı ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken uzmanlardan 2023 yılı gümüş tahmini geldi. Elinde gümüş olanlar acil baksın! Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! 

Alfa Romeo Tonale Türkiye’de! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Bugün düzenlenen lansmanda Türkiye'de satışa çıkacak olan Alfa Romeo Tonale modelinin fiyatı ve özellikleri açıklandı. İşte Alfa Romeo Tonale 2022 Eylül güncel fiyat listesi...

25 eylül gümüş fiyatları Haberi

25 eylül gümüş fiyatları

Merkez Bankalarının merakla beklenen faiz kararının açıkladıktan sonra dolar kuru yükselişe geçerken altın fiyatları ise değer kaybetti. Doların baskısı karşısında direnmeye çalışan gümüş fiyatları da yönünü aşağı çevirdi. 

Gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün ne kadar? 

Gümüş fiyatlarında yaşanan son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatları Fed'in merakla beklenen faiz kararından sonra yükseliş seyrini korudu. Gümüş yatırımcılarına tüm baskılara rağmen bir ay içinde yüzde 1,3 kazandırdı. Fakat daha sonra açıklanan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra doların 18,40 TL seviyelerine çıkmasıyla gümüş fiyatları düşmeye başladı. 

Gümüş fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş...