24 / 04 / 2024

2.Expo Turkey katar ne zaman

2.Expo Turkey katar ne zaman

Türkiye Katar’la ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. 2. Expo Turkey by Qatar 18-20 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek.

İstanbul’da satılan her 2 yeni konuttan birini yabancılar aldı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, İstanbul genelinde markalı yeni konut projelerinde satılan her 2 konuttan birisini yabancıların aldığını söyledi.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Katar Kızılayı ve AFAD, Amran Konut Köyü'nde 2. etabı tamamladı!

Katar Kızılayı ve AFAD’ın Fırat Kalkanı bölgesindeki işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. “Amran Konut Köyü” adı verilen “Crescent Residential City” projesinin ikinci etabı tamamladı.

Katar İtalya'ya 2 sahra hastanesi gönderdi!

Katar, yeni tip koronavirüs salgınına karşı verdiği mücadeleye destek olmak için İtalya'ya 2 sahra hastanesi gönderdi.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Karan için inşaat firmalarından 2 milyon TL'lik teklif!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan’ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistanlı inşaat firmaları 2 milyon TL teklif etti.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'da V Orman standını ziyaret etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turkey Expo by Qatar'a katılan V Orman projesi hakkında İsra Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı’dan bilgiler aldı...

Turkey Expo by Qatar kapılarını açtı!

"Turkey Expo by Qatar", başta gayrimenkul olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Türk şirketinin katılımıyla başladı...

Turkey Expo by Qatar 2019 yarın başlıyor!

Türk firmalarını Katarlı yatırımcılarla bir araya getirecek "Turkey Expo by Qatar" fuarı 120'den fazla Türk şirketin katılımıyla yarın Doha'da başlıyor.

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

2.Expo Turkey katar ne zaman Haberi

2.Expo Turkey katar ne zaman

Son günlerde Körfez ülkelerinin Katar’a uyguladığı ambargo ve izolasyona karşın Türkiye Katar’la ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. 2. Expo Turkey by Qatar 18-20 Ocak 2018’de Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek. İki ülke arasında iki kat artması öngörülen ekonomik ilişkilere paralel olarak Expo Turkey by Qatar’ın ikincisi de yüzde 20 büyümeyi hedefliyor.




İlki 19-21 Nisan tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar’a Türkiye’den 154 firma katılım göstermiş, sanayi ve gayrimenkul alanlarında önemli işbirlikleri gerçekleştirilmişti. Fuarı organize eden Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt yaptığı açıklamada “Ülkemiz ile Katar arasındaki stratejik, diplomatik ve tarihi işbirliğine bugüne kadar hep güvendik. Bugünden sonra da Katar’a bu anlamda yatırım yapmaya devam edeceğiz. İlkini 19-21 Nisan tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirdiğimiz ve 154 firmamızın katılım gösterdiği...