23 / 04 / 2024

3. Ankara Alışveriş Festivali

3. Ankara Alışveriş Festivali

Festival resmi açılış törenine TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, Başbakan Yardımcısı Emrullah İŞLER, Ankara Valisi Alaaddin YÜKSEL, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih BEZCİ katılacak...

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali!

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan'da Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla basın mensuplarına tanıtılmıştı. Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali 14 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

Ziraat Bankası Bankkart ile alışveriş yapan kişilere 790 Türk Lirası değerindeki kanvas çantanın hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca +4 taksit imkanı daha verileceği de belirtildi. İşte detaylar…

Marks - Spencer bomba Babalar Günü fırsatını başlattı! Her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim! 

Marks - Spencer Babalar Günü kampanyasını duyurdu. 18 Haziran'a kadar geçerli olan kampanya ile her 3 bin TL alışverişe 1.000 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki hangi ürünler kampanyaya dahil? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ziraat Bankası duyurdu! Duyan alışverişe koşuyor! 1 Şubat’ta bitecek kampanyayı sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası Bankkart lira kampanyasını duyurdu! 31 Ocak’a kadar Vestel’den yapılan alışverişlerde 2-9 taksite ek 3 taksit imkanı veriliyor. İşte kaçırılmayacak fırsatın detayları…

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Alışveriş merkezlerinde otoparka ücret ödemeyin! 0-3 saat detayına dikkat!

Alışveriş Merkezleri’nde (AVM) otopark hizmeti yasal olarak ilk üç saat ücretsiz olmasına rağmen çoğu kuruluş bu kurala uymayarak milyonlarca lira haksız kazanç elde ediyor.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Atakule Alışveriş Merkezi revize değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parselde yer alan Atakule Alışveriş Merkezine ilişkin raporu revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. Değerleme Kuruluşu tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde revize edilen rapor yayınladı. 

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye'nin alışveriş haritası!

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 18 ülkede hediye alışverişi tercihleri araştırıldı. Bu araştırmaya göre, Türkiye'de her 6 kişiden 1'i sevdikleri için hediye almaya 3 ay önceden başlıyor, 10 kişiden 4'ü ise alışverişi son ana bırakanlardan.

TMSF Toksözler'in 3 adet alışveriş mağazasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

3. Ankara Alışveriş Festivali Haberi

3. Ankara Alışveriş Festivali


ANKARA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ’nin başlama gongu üçüncü kez vuruluyor…

Festival açılışında Havada Yerçekimsiz Duvar Dansı, Avant-Garde Costumes Show gösterileri ile ünlü şarkıcı Demet Akalın konseri yer alacak.

Festival resmi açılış törenine TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, Başbakan Yardımcısı Emrullah İŞLER, Ankara Valisi Alaaddin YÜKSEL, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih BEZCİ katılacak.


Ankara Alışveriş Festivali etkinlik takvimi: