27 / 04 / 2024

3. Havaalanı arsa fiyatlarını uçurdu

3. Havaalanı arsa fiyatlarını uçurdu

3'üncü havaalanı, bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu. Arsa satışları bazı bölgelerde geçen yıla oranla yüzde 100'e yakın arttı. 2 yıl önce 70-100 lira arasında olan metrekare fiyatları bugün, 200-250 TL seviyelerine ulaştı.

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İki ilde 3 adet arsa ve arazi satılacak!

Antalya ve Batman'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir ve 2 ilde daha satılık arsa ve arazi! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir, Uşak ve Kırklareli'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 6 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak 3 ilde arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman, Bingöl ve Niğde'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya Çavdarhisar'da 3 adet arsa ve arazi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kütahya ili, Çavdarhisar ilçesi, Hacıkebir Köyünde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı satıyor. Peki Kütahya Çavdarhisar'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! O belediye 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, 3 adet arsa satışı yapacağını açıkladı. Açık teklif usulüyle satılacak arsalar için 17 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 3 adet arsa satılıyor! Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Kırklareli Üsküp Belediyesi, Kırklareli ili, Üsküp ilçesi, Mehmetçavuş mahallesinde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Kırklareli Üsküp'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

3. Havaalanı arsa fiyatlarını uçurdu Haberi

3. Havaalanı arsa fiyatlarını uçurdu

Emlak piyasasında şu sıralar 3'üncü havaalanı bereketi yaşanıyor. İnşaatın bulunduğu bölgelerde arsa satışları geçen yıla oranla yüzde 40-50 arttı. Projeye yakın bölgelerde bu artış yüzde 100 seviyelerine kadar çıkıyor. Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya'nın verdiği bilgiye göre Baklalı, Boyalık ve Yassıören bölgelerinde 2 yıl önce 60 liraya satılan tarla nitelikli gayrimenkuller için bugün 200 TL talep ediliyor. Maya, Tayakadın ve Arnavutköy'de arsa nitelikli parsellerde ise fiyatların bin 500 lira civarlarında olduğunu belirtti. Maya, Yeniköy mevkiinde yapılaşma hakkı bulunmamasına rağmen tarla vasıflı taşınmazların metrekare satış fiyatlarının 2 yılda 450-500 liradan 700- 800 liraya yükseldiğini söyledi. 


2 YIL ÖNCE METREKARESİ 70 LİRAYDI 

Durusu Gölü (Eski Terkos Gölü) çevresindeki bölgenin havaalanı projesine bitişik olduğunu, ancak kısmen imar planı bulunmadığını anlatan...