19 / 04 / 2024

3. havalimanı 3. pist inşaatı

3. havalimanı 3. pist inşaatı

İstanbul Havalimanı 3’üncü pist çalışmalarının sürdüğünü söyleyen İGA Havalimanı İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu yaptığı açıklamada  "Operasyonel olarak önemli avantajlar sağlayacak bu yeni pistimizi 18 Haziran'da hizmete almayı planlıyoruz. 

TMMOB'den 3. havalimanı planlarına dava!

TMMOB 3. havalimanı planlarına dava açtı. TMMOB'ne bağlı odalar, 3. havalimanı projesine ilişkin çevre düzeni ve imar planlarının iptali ile yürütmenin durdurulması istemiyle idare mahkemesine başvurdu.

3. Havalimanı için üç yerli bankadan kredi!

3. havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak...

Üçüncü havalimanı için 3 bankadan 4.5 milyar euro kredi!

Türkiye' nin mega projelerinden üçüncü havalimanı için Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank kredi desteği verdi. 3 bankadan proje için 4.5 milyar euro kredi sağlanacak...

3.havalimanına 3 Türk firması fon verecek!

3.havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak.

3. Havalimanı için üç yerli bankadan kredi!

3. havalimanına hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak

3. Havalimanı'nı fonlayacak bankalar belli oldu!

BORSATEK'ten alınan bilgiye göre, yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen 3. Havalimanı projesini 3 Türk bankası fonlayacak.

3. Havaliman'ını üç Türk bankası fonlayacak!

3. Havalimanı'na hangi bankaların kredi kullandıracağı belli oldu. Yerli ve yabancı çok sayıda bankanın kredi vermek için kapıda beklediği ileri sürülen projeyi 3 Türk bankası fonlayacak.

3. havalimanının kredisi 6 bankadan sağlanacak!

3. havalimanının kredisi 6 bankadan sağlanacak. İstanbul'un üçüncü hava limanının finansman ayağı şekillenmeye başladı. Görüşmelerde sona yaklaşıldığı, Ziraat Bankası'nın liderliğindeki 6 bankanın finansman sağlayacağı belirtiliyor...

Tersaneler 3'üncü Havalimanı çelikleri için söz aldı!

Tersaneler 3'üncü Havalimanı için söz aldı. Dev projelere çelik döşeyen tersaneler, yeni havalimanı için söz aldı. Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Başkanı Murat Kıran, "Çelik bizim işimiz" dedi.

Lütfi Elvan: 3. Havalimanı'nın adı Erdoğan olabilir!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 3'üncü Havalimanı'na Recep Tayyip Erdoğan isminin verilebileceğini söyledi. Elvan, ' Başbakanımıza borçluyuz. Onun için ne yapılsa azdır ' dedi.

3. Havalimanı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı mı olacak?

İstanbul Üçüncü Havalimanı adı belli oldu mu? İstanbul'un 3. Havalimanı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı mı olacak? Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. Havalimanı adıyla ilgili iddialara ne cevap verdi? İşte cevaplar...

Murat Ersoy: 3'üncü Havalimanı'na geç kaldık!

Yurtdışı yatırım haritasına Ukrayna'yı ekleyen Atlasjet'in patronu Murat Ersoy, "Türkler havacılığı çok iyi öğrendi. Tecrübe ihraç ediyoruz. 3'üncü Havalimanı'nda geç bile kaldık. Bu projeye karşı çıkmak ihanettir" diye konuştu

Sabiha Gökçen Havalimanı 3 Ağustos'ta 84 bin 809 yolcu ağırladı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, tatil dönüşü yaşanan yoğunlukla birlikte günlük yolcu ve uçak sayısında bugüne kadarki en yüksek rakamına ulaştı. Sabiha Gökçen Havalimanı 3 Ağustos'ta 84 bin 809 yolcu ağırladı.

3. havalimanı 3. pist inşaatı Haberi

3. havalimanı 3. pist inşaatı

İGA Havalimanı İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı'nın tam kapasiteye geçişinin 1'inci yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bazı değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Havalimanı'nın inşaat aşamasından açılış dönemine, açılıştan da tam kapasite operasyonlara geçiş sürecine kadar farklı aşamalarda türlü zorluklarla baş ederek, bugünkü noktaya eriştiğini belirten Kadri Samsunlu, "Sivil havacılık tarihinin en iddialı taşınma operasyonlarından 'Büyük Göç' olarak adlandırdığımız ve Türkiye'nin lojistik başarısının kanıtı niteliğindeki bu operasyon, 47 bin 300 tonluk ekipmanın Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde, iki günden daha kısa bir sürede, 33 saatte taşınması ile tamamlandı. İGA olarak, açık bir havalimanından 45 kilometrelik (km) uzaklığa bir taşınma operasyonunu sorunsuz yönettik." şeklinde konuştu.

Bu bakımdan "Büyük Göç"ün çok...