19 / 04 / 2024

3. havalimanı iş imkanı

3. havalimanı iş imkanı

Dünyanın en büyük havalimanı olacak olan 3. Havalimanı Eyüplülere de iş imkanı sundu. Eyüplü 49 işsiz vatandaş, yeni Havalimanı’nda işe alındı.

3. Havalimanı projesiyle 10 bin haneye iş imkanı!

Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan sonra 3. Havalimanı'na da start veriliyor.Devlet yatırımları sayesinde binlerce kişiye istihdam yaratıldı. 5 bin 500 olan çalışan sayısı 10 bine çıkacak.

3. Havalimanı-Çatalca Demiryolu için düğmeye basıldı!

3. Havalimanı Müselles-Çatalca Demiryolu projesi için start verildi. Proje 2 milyar 627 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

3. havalimanı inşaatında üç işçi daha tutuklandı!

3. havalimanı inşaatında eylem yapan üç işçi daha tutuklandı. 3. havalimanında tutuklanan işçi sayısı 27'ye yükseldi. 

3. Havalimanı işçilerinden mektup!

Tutuklanan İstanbul Yeni Havalimanı işçileri cezaevinden mesaj gönderdi. İşçiler, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

3. havalimanı inşaatında eyleme katılan 24 işçi tutuklandı!

3. havalimanındaki kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek eylem yapan işçilerden 24'ü tutuklandı.

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

THY, 3. havalimanı için 1 milyar dolar kredi alıyor!

3. havalimanına taşınmaya hazırlanan THY, 5 yerli banka ve ICBC’nin de dahil olduğu Çinli bankalardan kredi kullanacak...

3. havalimanı tamamlandığında 100 bin kişi çalışacak!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Şu anda 35 bin kişinin çalıştığı 3. Havalimanı’nı 29 Ekim 2018’de hizmete verdiğimizde 100 bin kişi çalışacak" dedi...

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

3. havalimanının adı ne olacak? İsim kampanyası başlatıldı!

3. havalimanı için sosyal medyada başlatılan #AdıAtatürkOlsun etiketine binlerce kişiden destek geldi... 

3. havalimanının yüzde 90,5'i tamam!

29 Ekim'de resmi açılışının yapılacağı İstanbul 3. havalimanında sona gelindi. Dev projenin yüzde 90,5'i tamamlandı...

3. havalimanı iş imkanı Haberi

3. havalimanı iş imkanı


Yılda 150 milyon yolcuya hizmet etmesi planlanan, dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Havalimanı, Eyüplü işsizlere iş imkanı sundu. Eyüp Belediyesi Kariyer Geliştirme Birimi’nin girişimleriyle Eyüplü 49 işsiz vatandaş, İstanbul Havalimanı’nda işe kabul edildi.


İstanbul’un 3’üncü Havalimanı yetkilileri, temizlik personeli alımı için Eyüp Kariyer Geliştirme Birimi ile işbirliği yaparak Eyüp’teki işsiz 116 kişi ile iş görüşmesi yaptı. Yapılan görüşmeler sonunda uygun bulunan 49 kişi İstanbul Havalimanı’nda çalışmak üzere işe kabul edildi. Havalimanı temizlik personeli alımı başvuruları Eyüp Belediyesi İş ve Kariyer Birimi üzerinden devam ediyor.


2 YILDA 1159 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLANDI


Eyüplü vatandaşların işsizlik sorunu konusunda çalışmalar yürüten Eyüp Belediyesi İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, 2 yılda 10 binden fazla iş yönlendirmesi gerçekleştirdi. 2 yıl gibi kısa bir süre içinde...