26 / 04 / 2024

3. havalimanı taşınma

3. havalimanı taşınma

Dünyanın en büyük havalimanı taşınması için eğitim süreci başladı. 

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemi başladı!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na tarihi taşınma işlemi başladı. Taşınma süreci 45 saat olarak planlandı..

THY'de İstanbul Havalimanı'na taşınma için yoğun mesai!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Büyük taşınmaya adım adım hazırlandık. Arkadaşlarımız ile 37 taşınma hazırlık toplantısı yaptık" dedi...

İstanbul Havaalanı’na taşınma bu gece başlıyor!

İstanbul Havalimanı’na büyük taşınma için saatler kaldı. Yeni havalimanı hem transit yolcu taşımacılığının hem de çevresinde kurulacak serbest bölgeyle ticaretin merkezi olacak.

İstanbul Havalimanı’na taşınma 7 Nisan'da bitecek!

Atatürk havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılacak taşınma işlemine ait detaylar belli oldu. 5 Nisan 03.00'te başlayan taşınma 7 Nisan 00.00'da sona erecek.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

İstanbul Havalimanı'na taşınma 5 Nisan'da başlayacak!

İstanbul Havalimanı'nda transfer programındaki değişiklik resmen açıklandı. Havalimanına taşınma süreci 5 Nisan 2019'da başlayacak.

İstanbul Havalimanı'na büyük taşınma Nisan'a kalabilir!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihinin Nisan ayının ilk haftasına ertelenmesi bekleniyor. Büyük Taşınma'nın tarihi önce 1 Ocak olarak açıklanmış daha sonra 3 Mart'a ertelenmişti. 

İstanbul Havalimanı'na taşınma Mart'ta tamamen bitmiş olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İstanbul Havalimanı'na taşınma işlemleri devam ediyor. Mart itibarıyla inşallah tamamen bitmiş olacak." dedi.

İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihleri dünyaya duyuruldu!

İstanbul Havalimanına transfer programı dünyaya da resmen açıklandı. NOTAM'da İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci kademeli olarak gerçekleştirilecek. Taşınma 1 Mart 2019 saat 03:00'de başlayacak.

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

İstanbul Havalimanı'na taşınma planı belli oldu!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 1 Mart 2019 tarihinde  saat 03:00’de başlayacak ve 3 Mart 2019 tarihinde saat 00:00'da sona erecek.

İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından ilgili kurumlara gönderilen yazıda, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na yapılacak olan taşınma tarihinin 3 Mart 2019 olarak belirlendiği bildirildi.

3. havalimanı taşınma Haberi

3. havalimanı taşınma

İstanbul Yeni Havalimanı'nda operasyonel hazırlık ve havalimanı transferi (ORAT) alıştırma eğitimleri başladı. Eğitimlerin kapsamında ilk olarak  HAVAŞ ve Çelebi Yer Hizmetleri kuruluşlarının eğitimcileri ile yöneticileri, daha sonra ise TGS Yer Hizmetleri personeli eğitime alındı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, dünya tarihinde yapılacak en büyük havalimanı taşınması için izlenen ORAT sürecinde paydaşlarla birlikte havalimanı açılışı hedefleniyor. 

Gerçekleştirilecek olan bu eğitimlerinin ilk etabında HAVAŞ ve Çelebi Yer Hizmetleri kuruluşlarının eğitimcileri ile yöneticileri, daha sonra ise TGS Yer Hizmetleri şirketi personeli eğitim sürecine alındı.

Eğitimler haziran ayına kadar devam edecek
İGA Havalimanı İşletmesi bünyesinde görev yapan 12 uzman tarafından verilen sınıf eğitimleri haziran ayına kadar devam sürecek. Atatürk Havalimanı’nda yapılan eğitimler, şu an orada çalışan, fakat 29 Ekim itibarıyla İstanbul Yeni Havalimanı’nda görev yapmaya...