26 / 04 / 2024

3. havalimanı türk mühendisler

3. havalimanı türk mühendisler

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız,"3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi eksiksiz tamamlayıp en güzel cevabı vermek istiyoruz. Amacımız, 'Türkler yapmış' dedirtmek" dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Türk şirketleri Akkuyu’dan 4,3 milyar dolarlık işi üstlendi!

Akkuyu Nükleer A.Ş Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, Türk şirketlerinin Akkuyu projesinde şu ana kadar 4,3 milyar dolarlık iş aldığını belirtti.

Türk müteahhitlik şirketleri, Suudi Arabistan'daki 3 trilyon dolarlık projeler için umudunu koruyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk firmalarının Suudi Arabistan'da gerçekleştireceği potansiyel iş projeleri hakkında umutlu açıklamalarda bulundu. Eren, Suudi Arabistan'ın 3 trilyon dolarlık projelerine katılmak istediklerini vurguladı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan fiyatları belli oldu! En ucuz traktör kaç TL? 3 Aralık 2022 fiyat listesi  

Tümosan  Aralık ayı traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, Türk Boğası olarak adlandırılan Tümosan fiyatları ne kadar, en ucuz traktör kaç TL? İşte 3 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Fortune 500 listesinin zirvesindeki ilk 3 Türk şirketi belli oldu

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’nda yer alan şirketlerin toplam net satışları bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3 trilyon 212 milyar liraya çıktı. Fortune 500 Türkiye'nin listesinde ilk 3 sırayı alan Türk şirketleri bakın kimler oldu?

Almanya "acil olarak" duyurdu! Binlerce Türk çalışan alınacak! İşte başvuru şartları

Almanya salgın sonrası havaalanlarında yaşanan yoğunluktan dolayı 3 bin Türk işçi alacağını açıkladı. İşte başvuru şartları...

Yurt dışına açılmak isteyen Türk şirketler bu 3 alanda destek bekliyor!

Sintek Group iştiraki Sintek Heavy Industries'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan yaptığı açıklamada yurtdışına açılmak isteyen Türk şirketleri 3 alanda destek beklediğini belirtti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Fiat 500C'den 3 bin 700 Türk Lirası indirim! İşte Mart 2022 Fiyat listesi!

Fiat 500 modeline 3 bin 700 Türk Lirası indirim yaptı! Peki Fiat 500 modelinin Mart 2022 fiyat listesi nasıl? İşte 2022 Fiat 500 Mart fiyat listesi...

En fazla 3.500 Türk Lirası verip yeni telefona sahip olabilirsiniz! İşte fiyat listesi...

Akıllı telefon almanın zorlaştığı bu son dönemlerde 3.500 Türk Lirası ve altı fiyatlarda olan uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri hangileri, özellikleri neler ve fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılar...

Türk müteahhitler 2021'de yurt dışında 29,3 milyar dolarlık yeni iş üstlendi!

Türkiye’yi yurtdışında temsil eden ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden Türk müteahhitler, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının etkilerinin azaldığı 2021'de yurtdışında 29,3 milyar ABD Doları tutarında proje üstlendi. 

Türk müteahhitler Pakistan'da 3,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Pakistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Cengiz Özdemir, Türk müteahhitlerin Pakistan'da bugüne kadar 3,4 milyarlık proje üstlendiğini dile getirdi. 

3. havalimanı türk mühendisler Haberi

3. havalimanı türk mühendisler

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız,"3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi eksiksiz tamamlayıp en güzel cevabı vermek istiyoruz. Amacımız, 'Türkler yapmış' dedirtmek" dedi.


İstanbul'da yapımı devam eden 3'üncü Havalimanı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Günde 1 milyon metreküp toprak çıkarımının yapıldığı ve tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasitesine sahip olması beklenen yeni havalimanına ilişkin eleştirilere cevap Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız'dan geldi. Bacaksız, böylesine büyük bir projeye yapılan eleştirileri normal karşıladıklarını belirterek, "Eleştiriler şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi bir an evvel eksiksiz bitirerek en güzel cevabı vermek istiyoruz. Eskiden 'Japonlar yapmış' derdik. Şimdi bizim de amacımız 'Türkler yapmış' dedirtmek" diye konuştu. 


ÇÖPÜ BELEDİYE TAŞIYACAK 

Serdar Bacaksız, havalimanının yakınında yer alan çöp atım ve geri dönüşüm alanının bölgeden taşınmasıyla...