18 / 04 / 2024

3. İstanbul mağaza satışları

3. İstanbul mağaza satışları

Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesinin 1.etap ticari üniteleri ihale usulü ile satışa çıktı. Yoğun talep gören ihalede bağımsız bölümlerin yarısının satışı yapıldı. 

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Mağaza sahipleri 3 ay daha kiraların ötelenmesini istiyor!

Son günlerde AVM'lerin açılması gündeme gelmiş durumda. Bu sebeple AVM sahipleri ve mağaza sahiplerinin arasında bir mücadele başladı. Mağaza sahipleri 3 ay daha kira ertelemesi talep ediyor...

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

Şok Market günde 3 mağaza açacak!

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

Bobo Mobilya İran'da 3 yeni mağaza açacak!

Türk girişimciler, İran'a ambargonun kalkmasıyla bu ülke pazarında yer edinmek için kolları sıvadı. Bobo Mobilya Başkanı Fikri Çetin, " İran'da işler büyüyünce Tahran'da yeni bir mağaza açtık. Önümüzdeki dönemde İran'ın 3 şehrine daha mağaza açacağız.” dedi.

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.

Hilti Türkiye'den 3 yeni mağaza!

Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. İzmir, Malatya ve Konya’da üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, böylelikle “Hilti Center” adı verilen mağazalarının sayısını dokuza çıkardı

3. İstanbul mağaza satışları Haberi

3. İstanbul mağaza satışları

3. İstanbul projesi Kayaşehir – Başakşehir, yeni havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne olan bağlantı yolları ile son dönemin en çok ilgi gören projesi olmayı başardı. Projenin 1.etap ticari üniteleri 21 Ekim’de yapılan ihaleyle satışa çıktı.

“Enflasyon ile mücadelede Euro’ya dolara inat Başakşehir’de 3. İstanbul’dan 3 büyük fırsat” sloganı ile çıkılan ihaleye Ordu , Kayseri , Rize, Viyana başta olmak üzere birçok farklı şehirden yatırımcılar katıldı.

55 bağımsız bölümün açık artırma ile satışa çıktığı projenin ihalesine büyük katılım sağlandı. Konut fiyatına ticari ünitelerin satıldığı ve satışa çıkan bağımsız bölümlerin yüzde 52’sinin satıldığı ihale, bölgeye ve projeye olan güvenin de göstergesi oldu. 

Lansmanı Aralık 2016'da yapılan 3. İstanbul projesinin ilk iki etabın yüzde 90’ı satılmış, satışların da yüzde 25’i yabancıya gerçekleşmişti.

3. İstanbul Başakşehir...