27 / 04 / 2024

3. köprü yolları ihalesi nerede

3. köprü yolları ihalesi nerede

Kuzey Marmara Otoyolu ( 3. Boğaz Köprüsü dahil ) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesi ikinci kez ertelendi.

3. Köprü bağlantı yollarında son durum!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen 116 kilometrelik otoyol ve otoyola erişimi sağlayan bağlantı yollarının büyük bir bölümü tamamlandı. Otoyolda Akıllı Ulaşım Sistemi için çalışma başlatıldı.

3. Köprü güzergahındaki arsaların değeri son 6 yılda yüzde 20 arttı!

3. Köprü ve bağlantı yollarının güzergahı üzerinde arsa satın alanlar şimdiden ihya oldu. Bölgedeki köylerde arsaların değeri son altı yılda 20 kat arttı. Projenin tamamlanmasıyla fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor...

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Serhat Çeçen: 3. Köprüde işin yüzde 65'i bitti!

IC Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, 3. Köprü'nün hem gece hem gündüz kendisini tamamen göstermeye başladığını belirterek, "Köprü ve yollar olarak işimizin yüzde 65'ini bitirmiş durumdayız" dedi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları meclisten geçti!

3. Köprü'yü ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İBB Meclisi'nden geçti.

3.Köprü planı İBB Meclisi'nden geçti!

Sarıyer ve Beykoz bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü yollarının imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü'nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

3. köprü imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde kabul edildi!

3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü bağlantı yolları imar planı değişikliği kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

TMMOB'dan 3. köprü bilmecesine açıklama!

TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası "bağlantı yollarını" değil, tam olarak 3. Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin karar hakkında bilgi vermek için yarın saat 14:00`de toplantı düzenleyecek.

TMMOB ve Mimarlar Odası 3. köprü için yarın toplantı düzenleyecek!

TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası "bağlantı yollarını" değil, tam olarak 3. Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin karar hakkında bilgi vermek için yarın toplantı düzenleyecek.

Can Atalay:3. Köprü inşaatı durdurulmalı!

Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, 8. İdare Mahkemesi'nin aldığı kararın "bağlantı yolları" ile ilgili değil, bizzat 3. Köprü Projesiyle ilgili olduğunu açıkladı.

3. Köprünün bağlantı yollarının imar planı iptal edildi!

3. Köprü'nün bağlantı yollarının Beykoz ve Sarıyer Rumeli Feneri'ndeki Boğaziçi geri görünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan geçişlerine ilişkin imar planı 8. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

3. köprü yolları ihalesi nerede Haberi

3. köprü yolları ihalesi nerede

Alınan bilgiye göre, önce 6 Mart yapılacağı açıklanan, daha sonra 6 Mayıs'a ertelenen söz konusu ihaleler, iki ayrı tarihte yapılacak. 


Buna göre, Yap-İşlet-Devret modeli ile Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kınalı-Odayeri kesimi işine ait ihale 7 Temmuz'da, Kurtköy-Akyazı kesimi işine ait ihale ise 30 Haziran'da gerçekleştirilecek.