19 / 04 / 2024

3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi nerede

3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi nerede

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Mali İşler Direktörü Okan Ünaldı, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Beylikdüzü Dora Park 8'de 3+1'ler 9 milyon TL'ye! 3 ay sonra teslim

Beyazlar inşaat tarafından hayata geçirilen Dora Park 8'de 3+1'ler 9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  İşte Dora Park 8 ile ilgili ayrıntılar...

Ayşegül Canbaz, Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü oldu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Ayşegül Canbaz'ın Akmerkez GYO Mali İşler Müdürü olarak atandığını açıkladı.

216 Butik Plus'ta fiyatlar sabitlendi! 3+1'ler 555 bin TL!

216 Yapı,Çekmeköy’de lüksün kapısını açtığı 216 Butik Plus projesinde 3+1’ler için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 144 metrekare 3+1 evler 1 ay boyunca tek fiyat 555 bin liradan satılacak. Fiyata KDV’de dahil olacak

Samsun Vega Bahçe Evleri'nde 3+1'ler 260 bin TL'den başlıyor!

E&A İnşaat tarafından yükselen Vega Bahçe Evleri toplamda 76 konuttan oluşuyor. Samsun Vega Bahçe Evleri'nde 3+1'ler 260 bin TL'den başlıyor.

Ulukent Greenlife satışları devam ediyor! 3+1'ler 325 bin TL'ye!

4 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 3+1 olarak tasarlandı. Proje toplam 133 daireden oluşuyor. Ulukent Greenlife satışları devam ediyor, 3+1'ler 325 bin TL'den başlıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta! 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükselen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Okan Ünaldı, 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi'ne katıldı!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Mali İşler Direktörü Okan Ünaldı, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

İnistanbul Lokal'de 3+1'ler 7.500 TL peşinatla!

İş GYO - NEF İnistanbul Lokal projesi İstanbul Topkapı Davutpaşa bölgesinde inşa ediliyor. İnistanbul Lokal'de 3+1'ler 7.500 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Dumankaya Mozaik'te 60 ay 0 faiz ile 3+1'ler 491 bin TL!

Dumankaya Mozaik'te 60 ay 0 faiz ile 3+1'ler 491 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Toplam 799 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Şişecam'ın yeni Mali İşler Başkanı Görkem Elverici oldu!

Şişecam Topluluğu’na ise 1 Mart 2013 tarihinde Düzcam Grubu Mali İşler Direktörü olarak katılan Görkem Elverici, Şişecam Topluluğu Mali İşler Başkanlığı görevine getirildi.

Sultanbeyli Emlak Konut'ta satılık 3+1'ler 276 bin TL!

2+1, 3+1, 4+1 tiplerinde daire seçeneklerinin yer aldığı Sultanbeyli Emlak Konut projesinde 7 daire kurayla satışa sunulacak. Sultanbeyli Emlak Konut'ta satılık 3+1'ler 276 bin TL'den başlıyor.

Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Mali İşler Müdürü Tacigül Erdem oldu.

Zeynep Yıldırım Gündoğdu Akmerkez Gayrimenkul Mali İşler Müdürü oldu!

Akdeniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeynep Yıldırım Gündoğdu Akmerkez Gayrimenkul Mali İşler Müdürü oldu.

3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi nerede Haberi

3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi nerede

Yönetici adayı ve yöneticilerin en güncel bilgilerle tanışmasını ve işlerinde fark yaratmasını sağlamayı amaçlayan zirvede, Soyak adına konuşmacı olarak yer alan Okan Ünaldı, ‘Due diligence’ın tam anlamıyla bir denetim olmadığını; satın alınacak veya ortak olunacak şirketin tüm işlemlerini kontrol etmek amacını taşımadığını vurguladı. Ünaldı, Due diligence’ın, şirketin, üçüncü kişilerle, devletle, ortaklarıyla oluşabilecek riskleri örneklem methoduyla ortaya koymayı amaçladığını kaydetti.


Kurumlar Vergisi Kanunu’nun Bölünme, Birleşme ve Devralma konularında vergisiz işlem yapmayı sağlayacak istisnalar getirdiğini hatırlatan Okan Ünaldı, “Birleşme ve devralmada yapılacak olan şirket değerlemesi, olası bir vergi incelemesi açısından kritik öneme sahip olacaktır. Değerlemenin adil yapılması gerekmektedir. Değerlemeyi taraf olmayan, bağımsız bir kuruma yaptırmak yararlı olacaktır” dedi.


İÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi ve SERPAM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Kıyılar’ın moderatörlüğünü...