23 / 04 / 2024

33 yeni otobüs filosu metro

33 yeni otobüs filosu metro

Filosuna 33 otobüs daha ekleyen ve 2013 yılı sonunda 21 milyon yolcuya ulaşmayı hedefleyen Metro Turizm, 2014'te ise bu sayıyı 23 milyon yolcuya çıkarmayı planlıyor..

Yeni yılın ilk ayında açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporunda yer alan rakamlara göre; Ocak 2024'te Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı ise 51 bin 998 Türk Lİrası olarak belirlendi. 

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

İstanbul'a 125 yeni otobüs geliyor! 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak! 

İBB ve İETT, yaklaşık 850 milyon TL'lik öz kaynakla İstanbul’a 125 yeni otobüs getiriyor. Söz konusu otobüsler 2024 Ocak'ta hizmete sunulacak. 

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

Otobüs bileti fiyatları zam şampiyonu oldu! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Çanakkale Truva... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Haziran ayının zam rekortmeni otobüs bileti fiyatları oldu! İstanbul Ticaret Odası'nın açıklamasına göre Haziran ayında otobüs bileti fiyatları yüzde 33,08 oranında arttı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatlarına dev zam! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık hayal oldu! Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 13 zamlandı! Yeni gelen zamla otobüs bileti fiyatları bir yılda gelen zam oranı yüzde 202 oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? 26 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletlerine yeni dönem! Otobüs biletleri ne kadar oldu?

Otobüs biletleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yaz tatilinin gelmesiyle otobüs biletlerine rağbet arttı. Durum böyle olunca otobüs biletlerinde bazı değişikliklerde peş peşe geldi. İşte detaylar!

Otobüs bileti fiyatları rekor tazeledi! Metro, Pamukkale, Kamil koç... 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları rekor kırarken son dakika koltuklarına indirim gelecek mi? Yoksa yeni zamlar kapıda mı? Bayram için son biletler satılıyor! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy, Nilüfer... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Zamdan önce son otobüs biletleri! Zam sinyali geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Zamdan önce son biletler satılıyor! Yeni zaam sinyali geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale.. .İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

33 yeni otobüs filosu metro Haberi

33 yeni otobüs filosu metro

Stratejik öneme sahip olan karayolu taşımacılığının önde gelen isimlerinden olan Metro Turizm, filosuna 33 otobüs daha ekledi. Yapılan bu yatırımla otobüs sayısını bin 403'e çıkaran Metro günde ortalama bin 550 sefer sayısı, 86 kentte 1.109 acentesi ve 15 bin çalışanı ile üst sıralarda bulunuyor. Türkiye'de araç ve hizmet segmentasyonunu uygulayan ilk firma olan Metro Turizm, Class ve Suit araçlarına son olarak VStyle araçlarını da ekleyerek sektöre yeni bir segmentasyon kazandırdı. Yolcuların konforlu seyahatleri için teknolojik donanımların yanısıra araç içi ikramlarında da öne çıkan farklılıklar oluşturuldu. 

2013 yılı sonunda 21 milyon yolcuya ulaşmayı hedefleyen Metro Turizm, 2014'te ise bu sayıyı 23 milyon yolcuya çıkarmayı planlıyor. 


Türkiye...