19 / 04 / 2024

360 Kurtköy inşaat alanı

360 Kurtköy inşaat alanı

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı, ortak bir projeye imza atıyor. Sektörün iki büyük markası şimdi Kurtköy’ün en büyük projesi olan 360 Kurtköy ile Anadolu yakasına yeni bir soluk kazandırmak için sahnede.

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gedik tarafından kuruldu.

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tolga Dörter tarafından kuruldu.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Ulusoy tarafından kuruldu.

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kıvanç tarafından kuruldu.

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıköy İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Mermer Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Karataş tarafından kuruldu.

360 Kurtköy inşaat alanı Haberi

360 Kurtköy inşaat alanı

İnşaat sektöründeki öncü projeleri ile tanınan iki büyük şirket Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı, ortak bir projeye imza atıyor. Sektörün iki büyük markası şimdi Kurtköy’ün en büyük projesi olan 360 Kurtköy ile Anadolu yakasına yeni bir soluk kazandırmak için sahnede


İnşaat sektörünün iki güçlü ismi Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı yeni bir projeye imza atıyor.  52 bin metrekarelik arsa alanı, 100 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulan 360 Kurtköy, Anadolu yakasının en çok konuşulan projelerinden biri olacak.


40 yılı aşkın süredir iş tecrübesi bulunan Demirbaş Yapı, son 5 yıldır bu gücünü sadece gayrimenkul sektörüne yönlendirdi. Hanesel Yapı ise sektörde 54 yıllık geçmişe sahip köklü bir marka olma özelliğini taşıyor. Bu duayen iki marka şimdi çağdaş inşaat yönetmeliklerine uygun, mimari prensiplere ve...