26 / 04 / 2024

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi nerede

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi nerede

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile Ahmet Tahir Gürsoy, Girol Gürsoy, Ayşe Gülen Gürsoy ve Mehmet Sarıga ortaklığında kuruldu. 

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Bina Tesis Yönetim Limited Şirketi bugün KArtal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Önalan tarafından kuruldu.

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

T Plus Bina Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Muharrem Borlu tarafından kuruldu.

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Bina yönetim planı örneği!

Kanun kapsamında bina yönetim planı, bütün kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmüne sahip olurken, apartmanın yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini gösteriyor. Peki bina yönetim planı nasıl hazırlanıyor? İşte bina yönetim planı örneği...

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Kalebent Bina Site Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdal Hamzaoğulları tarafından kuruldu.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Arı Bina ve Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Bina ve Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Halkalı'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Kadıoğlu tarafından kuruldu. 

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

CNK Bina Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNK Bina Yönetim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Songül Uğur tarafından kuruldu.

Bina yönetim şirketleri faiz geliri elde ediyor!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin "Bina yönetim şirketleri binlerce binanın yönetimine baktığı için ciddi para topluyor. Şirketlerin kasasında fazla para birikiyor. Bunu da bankaya yatırıp faiz geliri elde ediyorlar" diye konuştu.

Kat sakinlerine 'bina yönetim şirketi' uyarısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada bina yönetim şirketlerinin son zamanlarda arttığını söyledi.

Pay Bina Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pay Bina Ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Erdal Peçel tarafından kuruldu. 

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi nerede Haberi

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi nerede

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Ahmet Tahir Gürsoy, Girol Gürsoy, Ayşe Gülen Gürsoy ve Mehmet Sarıga ortaklığında 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Profesyonel olarak Bina,Dükkan, İş Merkezi, Site, Apartman yönetim ve işletimi hizmetlerini yerine getirmek, Yönetimi üstlenilen Bina, Dükkan,İş Merkezi, Site, Apartmanların teknik işletme yönetimi, hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat vs. gibi elektrik ve mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı,binanın maliyet ve ödeme planını yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


3G Bina Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi adres; MERKEZ MH.FERİKÖY FIRIN SK. N.50A ŞİŞLİ