26 / 04 / 2024

3.Havalimanı sigortalandı mı

3.Havalimanı sigortalandı mı

Tamamlandığında altı pist ile yılda 150 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen İstanbul'un 3'üncü havalimanı, Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından teminat altına alındı.

3. Havalimanı-Çatalca Demiryolu için düğmeye basıldı!

3. Havalimanı Müselles-Çatalca Demiryolu projesi için start verildi. Proje 2 milyar 627 milyon 600 bin TL'ye mal olacak.

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Manuş Baba 3. havalimanı konserlerini iptal etti!

3. Havalimanı Yerleşkesinde konser verecek olan Manuş Baba, yaptığı açıklamada tüm konserlerini iptal ettiğini söyledi.

Kuveyt'ten 3. havalimanı bölgesine yatırım!

AL-DAAR yatırım grubu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı’nın yapıldığı Arnavutköy ilçesine 2013 yılından beri değeri yarım milyar doları bulan arazi yatırımı gerçekleştiriyor...

3. havalimanı metro güzergahı nasıl olacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapsitesine sahip olacak olan 3. havalimanı 29 Ekim'de resmen açılacak. 3. havalimanına geri sayım başlamışken en çok merak edilen soru ''havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak?'' oluyor.

Tarihi Demirci Döner Lokantası, 3. havalimanında şube açıyor!

Orçun Ongun, 3. havalimanının yeme-içme merkezlerini işletecek olan TU'M ve IC Grubu ile Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın ikinci şubesini açmak için görüşmeler yapıyor…

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

3. havalimanı iniş ve kalkışa hazır!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Aka, 3. havalimanı pistinin iniş ve kalkışa hazır hale geldiğini açıkladı.

3. havalimanında inşaat son sürat devam ediyor!

3. havalimanı inşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3. havalimanında ana terminal binası çatısı tamamlanırken, ince işçiliği kalan çatı montajında işçiler çalışmalarını sürdürüyor. 

3. Havalimanı açılışı ve 10 bin konut yatırımı Arnavutköy’ü nasıl etkileyecek?

Emlak Konut GYO’nun bugün THY iş birliğiyle en az 10 bin konutluk proje gerçekleştireceğini açıkladığı Arnavutköy, 3. Havalimanı’nın da Ekim’de açılacak olması ve Kanal İstanbul güzergahında olmasıyla önemli lokasyonlardan biri oldu.

3. havalimanı pilot ihtiyacını arttıracak!

THY İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular, "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır" dedi. 

Mini Robot Ada 3 havalimanında göreve talip!

Konya'da, Akınsoft yazılım firmasınca kurulan "AkınRobotics" fabrikasında üretilen yerli insansı "Mini Robot Ada", inşaat çalışmaları hızla süren 3. havalimanının yer hizmetlerinde görev almaya talip oldu.

AB'den 3. havalimanına övgü: Gurur duymalısınız!

Avrupa Komisyonu'nun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc, İstanbul ziyaretinde 3. havalimanı ile ilgili, "3. Havalimanıyla gurur duymalısınız. Son teknolojiyle donatılmış çok büyük bir havalimanı gerçekten. Yapımı takdire şayan" dedi...

3.Havalimanı sigortalandı mı Haberi

3.Havalimanı sigortalandı mı

Dünyanın en büyük çaplı projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında altı pist ile yılda 150 milyon yolcuya hizmet vermesi beklenen İstanbul'un 3'üncü havalimanı, Finansbank aracılığıyla Sompo Japan Sigorta tarafından teminat altına alındı. 1 Kasım 2018'e kadar geçerli olacak poliçe ile 5.8 milyar dolar değerindeki projenin üçüncü şahıs mali mesuliyet sigortası ise 11 milyon dolar bedel üzerinden teminat altına alındı. Sompo Japan Sigorta'nm teminat altına aldığı 3'üncü havalimanı inşaatının ilk fazında yolcu, kargo ve genel havacılık terminalleri, talisi yolları, yolcu köprüleri, teknik yapılar, hava trafik kontrol merkezi, rampa kontrol kuleleri, yüzey rampaları, VIP tesisleri, hastane ve tıbbi merkez...