19 / 04 / 2024

3m migros

3m migros

Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından 3M olan Migros Grubu, Çanakkalelileri yepyeni bir alışveriş formatı ile tanıştırdı. 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor.

Migros Kasım'da 15 mağaza açtı!

Migros Ticaret A.Ş., toplam 15 adet satış mağazası Kasım ayı içerisinde hizmete açtığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle...

Migros, Ekim ayında 22 mağaza açtı!

Migros, ekim ayında toplam 22 satış mağazasını hizmete açtı. Migros'un mağaza sayısı bin 368'e ulaştı.

3M yenilikçi çözümler içeren mimari dekorasyon ürünleri sunuyor!

3M bu yıl Türkiye’de mimarlık, iç mimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturan en önemli etkinlikleriden bir olan YEM “2D1 Tasarım Toplantıları- Kimlik Değiştiren Yapılar” etkinliğine sponsor oldu.

Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Beylikdüzü hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Beylikdüzü Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Antalya Migros AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antalya Migros AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Migros AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? Antalya Migros AVM bayramda kaçta açılıyor?

3M Bina Cam Filmleri zararlı UVA ve UVB ışınlarından koruyor!

3M, cam filmi teknolojisi ile 40 yıldan beri daha konforlu ortamlar yaratılmasını sağlıyor. Güneş kontrolü sağlayan 3M Bina Cam Filmleri, güneşin fazla ısısını tutmanın yanı sıra solma, parlama ve yansımayı azaltıyor.

Antalya Migros AVM bayramda açık mı?

Antalya Migros AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Migros AVM bayramda açık mı? Antalya Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Migros Beyoğlu Balık Pazarı'nda mağaza açtı!

Migros Ticaret AŞ, tarihteki ilk mağazasını açtığı Beyoğlu Balık Pazarı’na “Migrosjet” ile geri döndü. Açılışın ardından geçen 58 yılda Migros’un mağaza sayısı 1.257’ye ulaştı.

Migros mayıs ayında 21 mağaza açtı!

Migros Ticaret AŞ., Mayıs 2015'te 4 adet Migros, 16 adet Migros Jet ve 1 adet Macrocenter formatında toplam 21 adet satış mağazası açtığını KAP'a bildirdi.

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile tanıtacak!

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile anlatıyor "Entegre Atık Planı' ile bugüne dek 224 ton kağıt atığı geri dönüşüme kazandıran ÇEVKO ile birlikte mağazalarında geri dönüşüm etkililikleri düzenliyor.

Migros'a onay için 3 üyenin ataması bekleniyor!

Anadolu Grubu’nun Migros’u almasına Tuborg itiraz edince grup Rekabet Kurulu’na taahhüt planı sundu. Onay için 3 yeni üyenin ataması bekleniyor.

Caddebostan Migros'un yerine yaşam merkezi geliyor!

İstanbul Caddebostan sahilinde dev bir proje başlıyor. Sahildeki Migros’un bulunduğu alan ile ilgili konuşan Mimar Gürhan Bakırküre, “2016’da hayata geçecek projede market yerin altına indirilecek. Açık hava konserlerinin yapılacağı kamuya açık alan yarat

3M Migros Çanakkale'de açıldı!

Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından 3M olan Migros Grubu, Çanakkalelileri yepyeni bir alışveriş formatı ile tanıştırdı. 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor.

3m migros Haberi

3m migros

Tüketicinin A'dan Z'ye her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile fark yaratacak olan 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor. 


Migros Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yanar ve Ali Sabancı'nın katılımıyla gerçekleşen açılışta, Clown Ait sirk korteji 'The Stars of Caınival' konsepti ve geniş kadrosuyla müşteriler mağazada alışveriş esnasında keyifli ve farklı bir deneyim yaşadılar. Açılışa özel sunulan avantajlı kampanya ve fırsatlara yoğun ilgi gösteren Çanakkaleli tüketiciler, Anadolu'nun yöresel tadlarından , eşsiz tazelikte ürünlerle çok uygun fiyatlarla buluşuyor.


Yeni...