16 / 04 / 2024

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 2015

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 2015

İstanbul-İzmir Otoyolu başta olmak üzere önemli projelerle cazibesini artıran Bursa, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. 4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde Bursa'nın inşaat ve emlak piyasası değerlendirildi.

Gayrimenkul sektöründe gelişime ve inovasyona neden ihtiyaç var?

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı’nın bu yıl dördüncüsü düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde konuşma yaptı. İşte konuşmanın detayları...

Gayrimenkulün liderleri sorunların çözümü için yapılacak 15 maddeyi sıraladı!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 11. si düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvede piyasasındaki sorunlar masaya yatırılarak, yapılması gerekenler açıklandı.

İstanbul'da konut fiyatları ortalama hanehalkı gelirinin 4,89 katı! Konuta erişim nasıl artar?

Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor. Sektörü ilgilendiren bu sorun 11’nci Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde tartışıldı ve sektör temsilcileri önerilerini sundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl sağlanır? İşte sektörden çözüm önerileri...

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

Her yıl 500 bin konut yeniden inşa edilmeli!

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde konuşan Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Türkiye'de her sene 500 bin konutun yeniden inşa edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu 8. yedincisi düzenlenen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık 2020’ de 850 kişinin katılımıyla Zoom üzerinden ve Youtube'dan canlı yayınla izlendi. Peki 8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Pandemide yeni bir satış rekoru kırılacak! 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde konuşan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım pandemi döneminde yeni bir satış rekorunun kırılacağını açıkladı. 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

'Pandemi sonrasında gayrimenkul sektörünün geleceğinde, estetik, sağlık ve çevresel faktörlerin önemi' başlığı altında yapılacak olan 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi, 10 Aralık'ta Youtube'dan canlı olarak gerçekleştirilecek. 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

2012'den bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Koronavirüs gayrimenkulde 4 sınıfı etkilemedi!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Kıdemli Direktörü Gün Gökkaya, koronavirüsün gayrimenkulde 4 sınıfı deviremediğini ifade etti. Gökkaya, koronavirüse daha dayanıklı gayrimenkul sınıflarını açıkladı...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 toplantısı 4 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe 2020 etkinliği 4 Aralık'ta gerçekleşecek.

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 2015 Haberi

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 2015

'4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi' geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla İstanbul Dedeman Hotel'de gerçekleştirildi. Zirveye katılan sektör temsilcileri Bursa'nın inşaat ve emlak piyasasını değerlendirdi. 


İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, artık yatırımcıların İstanbul'u istemediğini belirterek, burada piyasanın doyduğunu savundu. Aşa, ''Yatırımcı daha alternatif seçenekler arıyor. Şu anda da Bursa ve Yalova'ya doğru bir kayma gözlemledik. Yeni otobanın yapılması, körfezde köprünün yapılması, ulaşımın kısa sürede sağlanması ve özellikle Mudanya bölgesindeki bazı imar hareketlerinin olması yatırımcıyı cezbediyor. İstanbul'dan Bursa'ya çok sayıda yatırımcı gittiğini biliyoruz. Bunun çoğunluğu arsa yatırımcısı. Bursa'ya ilginin artarak devam edeceğini öngörüyoruz'' dedi. Aşa, sektörün önünün açık olduğunu ifade etti.


KARACABEY'E DOĞRU


ERA Türkiye Gayrımekul Hizmetleri Satış ve Franchising Geliştirme Direktörü Kadir Tümen de, Bursa'nın Türkiye'nin en iyi ve nitelikli...