25 / 04 / 2024

5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası

5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.

Yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? TMMOB tek tek açıkladı!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyonu’nun gerçekleştirdiği 5. İstanbul Kent Sempozyumu'nda yeni kentsel dönüşüm yasası da masaya yatırıldı. Peki yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? Mülkiyet hakkı ihlali yaşanır mı? 

Çölleşme tehlikesi kapımızda! 32 yılda 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazisi kaybettik!

Küresel iklim krizi, kentleşme ve bilinçsiz kullanım nedeniyle tarım arazilerimiz hızla azalırken, çölleşme tehlikesi de giderek artıyor. Son 32 yıl içerisinde 4 milyon hektar, yani yaklaşık 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazimizi kaybettik.

İstiklal Caddesi eskiye dönüşte umut vadediyor!

Cushman & Wakefield’ın hazırladığı 5. İstanbul Alışveriş Caddeleri raporunda İstiklal caddesinin eski canlılığına kavuşacağı öngörülüyor.

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.

Ali Babacan: İnşaatta ölçüsüz rantlar var yeniden dengelemek lazım!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan 5. İstanbul Finans Zirvesi ’ nde gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Babacan İnşaatta ölçüsüz rantlar var yeniden dengelemek lazım dedi...

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Ali Babacan: İnşaatta ölçüsüz rant var!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 5. İstanbul Finans Zirvesi'nde gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı.Babacan, geçen yılı yüzde 4,1'lik gerçekleşmeyle beklentilerden daha yüksek büyüme ile kapattıklarını söyledi.

5. İstanbul Finans Zirvesi başladı!

Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu ve küresel finansın liderlerini buluşturan "5. İstanbul Finans Zirvesi" başladı. 5. İstanbul Finans Zirvesi ( IFS ), yarın sona erecek.

5. İstanbul Finans Zirvesi başlıyor!

Küresel finansın liderlerini buluşturacak "5. İstanbul Finans Zirvesi" yarın İstanbul'da başlayacak. Geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı beşinci IFS, Conrad Otel'de düzenlenecek.

5. İstanbul Zirvesi 15-16 Eylül'de gerçekleştirilecek!

Bu yıl 15-16 Eylül 2014 tarihinde Conrad İstanbul'da gerçekleşecek olan 5. İstanbul Finans Zirvesi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul Finans Zirvesi, bu sene de birbirinden seçkin konuşmacılarıyla finansın nabzını tutacak.

Bizim Evler 5 nerede?

Bizim Evler 5 nerede? Bizim Evler 5 İstanbul Bahçeşehir Ispartakule mevkiinde yer alıyor. Bizim Evler 5 daire fiyatları 2+1'lerde 231 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Ispartakule Bizim Evler 5 projesi!

Ispartakule Bizim Evler 5 projesi İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından inşa ediliyor. Ispartakule Bizim Evler 5 İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir Bölgesinde konumlanıyor. Fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Denge Kaşaneler 5'te maksimum 785 bin TL!

Daire fiyatlarının 760 bin TL'den başladığı Denge Kaşaneler 5, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yükseliyor...

5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası Haberi

5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası

Tenis dünyasının en prestijli organizasyonlarından başında gelen İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası, her yıl şirket takımlarının heyecan dolu mücadelesine sahne oluyor. Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşu Nurol GYO, bu yıl 5. düzenlenen İstanbul Champions Cup’a ana sponsor olarak, organizasyona güç kattı.


Nurol GYO, turnuvaya özel etkinliklerle renk katacak

Turnuvanın yapılacağı 5 korttan birine adını verecek olan Nurol GYO, düzenleyeceği ‘Players Night’ isimli partiyle de turnuvaya katılanları buluşturacak. Nurol GYO ayrıca katılımcı şirket çalışanlarının oy vereceği sürpriz bir yarışma yapmayı da planlıyor.


Her takımda mutlaka kadın oyuncu bulunacak

Şirketleri tenis sporu ile bir araya getirerek, çalışanların motivasyonunu artırmayı ve iş birliğine uygun ortam yaratmayı amaçlayan turnuvaya, her yıl Türkiye’nin büyük şirketlerinden takımlar katılıyor.


En fazla 25 şirketin katılabildiği turnuvada, 4 ayrı kategoride şampiyonluk mücadelesi veriliyor. 3-10...