28 / 03 / 2024

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

Nurol GYO, 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

İstanbul’a değer katan projeler kazandıran Nurol GYO, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin katılımıyla düzenlenen 5. İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğunu üstlendi.



Tenis dünyasının en prestijli organizasyonlarından başında gelen İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası, her yıl şirket takımlarının heyecan dolu mücadelesine sahne oluyor. Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşu Nurol GYO, bu yıl 5. düzenlenen İstanbul Champions Cup’a ana sponsor olarak, organizasyona güç kattı.


Nurol GYO, turnuvaya özel etkinliklerle renk katacak

Turnuvanın yapılacağı 5 korttan birine adını verecek olan Nurol GYO, düzenleyeceği ‘Players Night’ isimli partiyle de turnuvaya katılanları buluşturacak. Nurol GYO ayrıca katılımcı şirket çalışanlarının oy vereceği sürpriz bir yarışma yapmayı da planlıyor.


Her takımda mutlaka kadın oyuncu bulunacak

Şirketleri tenis sporu ile bir araya getirerek, çalışanların motivasyonunu artırmayı ve iş birliğine uygun ortam yaratmayı amaçlayan turnuvaya, her yıl Türkiye’nin büyük şirketlerinden takımlar katılıyor.


En fazla 25 şirketin katılabildiği turnuvada, 4 ayrı kategoride şampiyonluk mücadelesi veriliyor. 3-10 kişiden oluşan takımlar da en az bir kadın oyuncunun yer alması şartı bulunuyor.


Geri Dön