18 / 04 / 2024

5 yen

5 yen

Serdar Hüseyin Yıldırım "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor. Bunların da hizmete girmesiyle 'her 100 kilometrede bir havalimanı' hedefine ulaşılacak" dedi.

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

İstanbul'da bu yıl 5 yeni metro hattı açılacak!

İstanbul'da bu yıl sonuna kadar 5 yenş metro hattı hizmete girecek. İşte bu yıl açılacak metro hatları...

Gümüşhane'de 25 bin TL'ye yürüyen ev yapıldı!

Gümüşhane'de doğa aşığı Volkan Sarı istediği yerde kamp yapabilmek ve doğayla baş başa kalabilmek için 25 bin TL harcayarak eski bir kamyonun kasasını eve dönüştürerek kendisine 12 metrekare genişliğinde 5 yataklı yürüyen ev yaptı.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Türkiye en fazla büyüyen ilk 5 ülke arasına girdi!

Türkiye kesintisiz büyüme rekorunu 24 çeyreğe taşıdı. Üçüncü çeyrekte yüzde 4 ile en fazla büyüyen ilk 5 ülke arasına girdi. Yıl sonu tahminleri yukarı revize edilmeye başlandı

1999 yılında Ali Sami Yen projesi mutlaka gerçekleşecek!

1999 yılında eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren, Ali Sami Yen projesinin mutlaka gerçekleşeceğini söylemiş. Borç çıkmazında olan Galatasaray, aynı yıl Florya'da 3.5 milyon dolar yatırım yapmış.

İstanbul'da ofis alanı 6.5 milyon metrekareye çıkacak!

İş potansiyeli ve yabancı yatırımcıların ilgisi, ofis ihtiyacını artırdı. İnşaat şirketlerinin açıkladığı projelerle sadece İstanbul'da büyüyen ofis pazarı ile ofis alanı 6.5 milyon metrekareye çıkacak...

Beko 5 yılda 2 kat büyüdü!

Arçelik‘in küresel markası Beko, beyaz eşya sektöründe dünyanın en hızlı büyüyen markaları arasına girdi. Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Beko’nun cirosunun son 5 yılda ikiye katlandığını açıkladı.

Turizmde en hızlı büyüyen ülke Yunanistan oldu!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

Torun Center'ın metrekaresi 5 bin 500 dolardan başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de, eski Ali Sami Yen arazisi üzerinde inşa edilen Torun Center, metrekaresi 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor. Teslimler 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.

Torun Center 3 büyükleri Ali Sami Yen'de buluşturuyor!

Torunlar GYO'nun Ali Sami Yen Stadı arazisinde yükselen Torun Center ile 3 büyükler Ali Sami Yen'de buluşuyor. Torun Center projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor...

Torun Center'da şantiye gezisi yapıldı! Konutların metrekaresi 5 bin 500 dolar!

Torunlar GYO tarafından İstanbul’un merkezinde eski Ali Sami Yen stadyumu arsası üzerinde hayata geçirilen “Torun Center”, Mecidiyeköy’ün çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Torun Center'da konutların metrekaresi 5 bin 500 dolardan başlıyor...

Hazır Beton sektörü bu yıl yüzde 5'in üzerinde büyüme hedefliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, geçen yıl yüzde 10 büyüyen hazır beton sektörünün bu yıl yüzde 5'in üzerinde büyüme beklediğini ifade etti.

5 yen Haberi

5 yen


Türkiye'de son 13 yılda en hızlı büyüyen sektörlerin başında havacılık geliyor. 'Hava yolu halkın yolu olacak' sloganı ile 2003'te iç hatların özel havayolu şirketlerine açılmasına paralel olarak uygulamaya konulan politikalar, Türkiye'yi sivil havacılık alanında bölgesinde lider bir ülke haline getirdi. 

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor. Bunların da hizmete girmesiyle 'her 100 kilometrede bir havalimanı' hedefine ulaşılacak" dedi.


SAYI 10 KAT ARTTI

İç hatlarda 13 yıl önce sadece THY tarafından İstanbul ve Ankara'dan Türkiye'de 26 noktaya sefer yapılırken, Ordu-Giresun ve Selahaddin Eyyubi havalimanlarının da hizmete açılması ile birlikte 7 havayolu şirketi tarafından 55 noktaya uçuş gerçekleştirmeye başlandı. Dış hatlarda ise 108 ülkede 268 noktaya sefer düzenleniyor. Havayolu filosundaki büyük gövdeli...