25 / 04 / 2024

50 bin konutta hemen teslim avantajı

50 bin konutta hemen teslim avantajı

KONUTTA bu yıl ki beklenen satış hareketliliği kampanyalarla desteklenirken, inşaatına 2011 - 2012 yıllarında başlanan markalı konut projelerinin büyük bir kısmında teslim sürecine girildi.

TOKİ 50 bin konut projesinde sıra emeklilerde!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvuru süreci devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilerde. Bu haktan faydalanmak isteyen emekliler pazartesi gününden yani 25 Mart’tan itibaren bankalara müracaat edecek. 

Gaziantep'te 50 bin konutun lansmanı yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak.

TOKİ'nin Gaziantep'teki 50 bin konutluk projesi yarın tanıtılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in davetlisi olarak Gaziantep'e gelecek olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak.

Gaziantep'teki 50 bin konutluk proje yarın tanıtılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in davetlisi olarak Gaziantep’e gelecek olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak

8 ayda 50 bin KOBİ icraya düştü!

Sekiz ayda kredi borçları yüzünden 50 bin KOBİ daha icraya düştü. Son bir ayda icradan satılığa çıkarılan işyeri ve fabrika sayısı bine ulaşırken, 2016 için iflasa sürüklenen firma sayısının iki kat artabileceği belirtiliyor.

Yeni Foça'ya 50 bin kişi kapasiteli arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı. Sadece Yeni Foça'nın başlıca projeleri için 65-70 milyon TL yatırım yapıldı.

TOKİ her yıl 50 bin konutu alt gelirli vatandaşlara satıyor!

Toplu Konut İdaresini konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için “Dost Eli” kuruluş olarak tanımlayan Turan “Her yıl alt gelir grubuna 50 bin konut sunuyoruz. " dedi.

Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi, 50 bin konut yapımı ile başlattığı “konut atağının” ilk adımını da gerçekleştird

Fatma Şahin yapılacak 50 bin konut için TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

50 bin konut dar gelirli Gaziantepliler için yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapacakları 50 bin konut alanın “Suriyeliler için yapılıyor” haberlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Şahin, konutların Gaziantepli dar ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacağını aç

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Törene katılan Başkan Fatma Şahin, açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz: Diyarbakır'da hedef 50 bin çalışanı olan OSB oluşturmak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da öncelikli hedeflerinin, 50 bin çalışanı bulunan bir Organize Sanayi Bölgesi oluşturmak olduğunu söyledi.

Gaziantep'te inşa edilecek 50 bin konutun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin konut ihtiyacının karşılanması için yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin 648 konutluk ilk etabının temeli atıldı.

50 bin konutta hemen teslim avantajı Haberi

50 bin konutta hemen teslim avantajı

KONUTTA bu yılki beklenen satış hareketliliği kampanyalarla desteklenirken, inşaatına 2011- 2012 yıllarında başlanan markalı konut projelerinin büyük bir kısmında teslim sürecine girildi. Bu yıl 100'e yakın markalı konut-ofis ve ticari alan projesi satışa çıkarılacak. Firmalar bir taraftan yeni projelerinin lansmanıyla ilgili hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan stoklarını eritmeye dönük kampanyalara hız verdi. 60'ın üzerinde projede 50 bin civarında anahtar teslim daire yeni sahiplerini bekliyor. 


EN FAZLA SATIŞ İSTANBUL'DA 


Konut fiyat endekslerine göre son bir yıl içinde en fazla fiyat artışının yaşandığı il İstanbul oldu. En fazla satışın gerçekleştiği ilçe Esenyurt, en değerli semt İse Bebek olarak kayıtlara geçti. İstanbul'da inşası devam eden projelere talep hızı düşse de, firmalar eninde sonunda satışlarını tamamlıyor. 

Yatırımcılar kadar oturum niyetiyle satış ofislerinin yolunu tutanlar, hazır daireleri kampanya...