25 / 04 / 2024

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti, zirvede , inşaat ve gayrimenkul dünyasının yatırım ve finansman sorunları konuşuldu.

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 23 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ''Ticari ve Alternatif Gayrimenkulde Farklılık Yaratmak'' için buluşacak. 6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 23 Mayıs 2017 günü gerçekleşecek.

Gayrimenkulün liderleri sorunların çözümü için yapılacak 15 maddeyi sıraladı!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 11. si düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvede piyasasındaki sorunlar masaya yatırılarak, yapılması gerekenler açıklandı.

İstanbul'da konut fiyatları ortalama hanehalkı gelirinin 4,89 katı! Konuta erişim nasıl artar?

Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor. Sektörü ilgilendiren bu sorun 11’nci Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde tartışıldı ve sektör temsilcileri önerilerini sundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl sağlanır? İşte sektörden çözüm önerileri...

İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmalar yüzde 27 azaldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in “Gayrimenkulün Enerjisi Raporu-2023 İlk 6 Ay” sonuçlarında, İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmaların yüzde 27 düştüğü belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitime odaklandı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler 2022 yılında eğitim odaklı faaliyetlerde bulunacak. Gayrimenkulde Kadın Liderler Başkanı Didem Hiçyorulmazlar yapılacak planlarını açıkladı.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

Her yıl 500 bin konut yeniden inşa edilmeli!

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde konuşan Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Türkiye'de her sene 500 bin konutun yeniden inşa edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu 8. yedincisi düzenlenen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 10 Aralık 2020’ de 850 kişinin katılımıyla Zoom üzerinden ve Youtube'dan canlı yayınla izlendi. Peki 8. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Pandemide yeni bir satış rekoru kırılacak! 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde konuşan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım pandemi döneminde yeni bir satış rekorunun kırılacağını açıkladı. 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 10 Aralık'ta!

'Pandemi sonrasında gayrimenkul sektörünün geleceğinde, estetik, sağlık ve çevresel faktörlerin önemi' başlığı altında yapılacak olan 8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi, 10 Aralık'ta Youtube'dan canlı olarak gerçekleştirilecek. 

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi Haberi

6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi


İstanbul’da gerçekleştirilen “6. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”, Gayrimenkul, inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, portföy yönetimi ve bankacılık ile gayrimenkul değerleme sektöründen çok sayıda önemli ismi bir araya getirdi. Ana teması “Ticari ve Alternatif Gayrimenkulde Farklılık Yaratmak” olan ve 3 ana oturumdan oluşan zirvede ağırlıklı olarak gayrimenkul, yatırım ve finansı konuları ele alındı. Türkiye’nin gayrimenkul piyasasını daha da büyütüp geliştirebilmesi için nelerin yapılması gerektiği tartışıldı.


Gayrimenkulde Fark Yaratanlar Kazanıyor

Zirvenin ilk oturumunda “Ticari ve Alternatif Gayrimenkul Yatırımlarında Farklılık Yaratmanın Önemi” ele alındı. Oturumda, inşaat ve gayrimenkul sektöründeki standartların yükseldiği belirtilerek, alıcı ve yatırımcıların aynı yönde projeler arasında tercih yapmak durumunda kaldığı bir ortamda başarı için fark yaratmanın önemi vurgulandı. Özellikle yabancı yatırımcıların tema, kalite ve vizyonuyla fark yaratan projelere yöneldiği ve satın aldığı belirtilerek...