19 / 04 / 2024

65. hükümet inşaat sektörü

65. hükümet inşaat sektörü

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, yeni kabinenin Türkiye’ye istikrar ve dinamizm kazandıracağını belirterek yılın ikinci yarısını sektörün rekorla kapatabileceğine vurgu yaptı.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Hükümet ilk kez ev almak isteyenler için start verdi! Düşük faizli kredi desteği geliyor!

Yüksek ev kiraları ve emlak piyasasındaki fahiş artışlar karşısında hükümet ilk kes ev sahibi olacaklar işçin devreye girdi. 

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı! Yeni düzenleme geliyor

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vergi sisteminin sadeleştirilmesine yönelik beklentinin olduğunu söylemişti. Hazırlanan düzenlemeye göre vergi türlerinin azaltılması için düğmeye basıldı.

Boş tutulan evlere vergi artışı için hazırlık başladı: Hükümet kiralarda indirimi sağlayacak!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulamasının ardından, ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar katlandı. Hükümet boş tutulan evlere vergi artışı için düğmeye bastı. 

Hükümet ÖTV indirimi için düğmeye bastı! Otomobil fiyatları düşecek! 

Son 1 senede otomobil fiyatları son derece hızlı bir yükseliş gösterdi ve 200 bin Türk Lirası'ndan ucuz araç kalmadı. ÖTV oranları da yüzde 80'e ulaştı. Hükümet ÖTV indirimi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Antalya Manavgat'a hükümet konağı inşa edilecek!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Denizli İli Bozkurt İlçesi Hükümet Konağı inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Moskova'da inşaat projelerine devam kararı!

Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Moskova'da belediye devam kararı aldı.

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

TOKİ Antalya Aksu hükümet konağı inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ Çine hükümet konağı inşaat ihalesi 25 Haziran'da!

TOKİ Aydın ili Çine ilçesi hükümet konağı inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 25 Haziran'da yapılacak...

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

65. hükümet inşaat sektörü Haberi

65. hükümet inşaat sektörü

65. Hükümet’in Binali Yıldırım Başbakanlığında göreve başlamasını ve Merkez Bankası’nın

faiz indirim kararını değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün gelişmelerden pozitif yönde etkileneceğini belirtti.


Sektörü yüzde 1 büyütmek 5 bin yeni istihdam demek

Yeni kabinenin hem siyasi hem de ekonomik istikrarın sağlanmasında Türkiye’yi bir adım ileriye taşıyacağını söyleyen Muammer Ceylan, bu ivmenin inşaat sektörünü de hareketlendireceğini açıkladı. Muammer Ceylan sözlerine şöyle devam etti: “Kabinedeki değişim inşaat sektörüne dinamizmini geri kazandıracak. Merkez Bankası’nın açıkladığı faiz indirim kararının konut kredisi faizlerine de kısa bir süre içinde yansımasını bekliyoruz. Faizlerin inmesiyle birlikte konut sektörü 2016’nın ikinci yarısında satışlarını rekor seviyeye çıkartabilir. Konut sektöründeki her gelişme Türkiye ekonomisini de hareketlendiriyor. Sektörümüz 250 yan sektörü besliyor ve yaşanan her yüzde 1’lik büyüme 5...