29 / 03 / 2024

65. Hükümet programında inaatla ilgili neler var

65. Hükümet programında inaatla ilgili neler var

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de 65'inci Hükümet programını açıkladı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın yönettiği birleşimde AK Parti grubunun önerisi kabul edilerek, yeni hükümet programı okundu.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Hükümet ilk kez ev almak isteyenler için start verdi! Düşük faizli kredi desteği geliyor!

Yüksek ev kiraları ve emlak piyasasındaki fahiş artışlar karşısında hükümet ilk kes ev sahibi olacaklar işçin devreye girdi. 

Hükümet düğmeye bastı! Kendi işinizin patronu olun! Geri ödemesiz 180 bin TL sizin olsun!

İş bulamayan ya da işsiz kalan vatandaşlara yeni bir imkan verildi. Hükümet, kendi işini kurmak isteyenlerin yanında olacağını açıkladı. İşte detaylar!

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT düzenlemesinin ardından staj ve çıraklık sigortası olan vatandaşların kapsam dışında kalmasından sonra yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı emekli olmak isteyenler tarafından merak ediliyordu. Konu ile ilgili gelişmeler yakından izlenirken, hükümet kanadından ardı ardına flaş açıklamalar geldi.

Hükümet harekete geçti! Asgari ücretliye Nisan ayında havalara uçacak! Çifte maaş yolda!

Asgari ücretle çalışanlara müjde. Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılan zamlar enflasyon karşısında etkisiz kalınca, hükümet kanadından yeni bir açıklama yapıldı. İşte detaylar!

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Konut fiyatlarında müjdeli haber! Kiralarda düşüş ne zaman olacak? Hükümet harekete geçti

Gayrimenkuldeki sert bir şekilde yükselişin ardından hükümet harekete geçti. Ücret artışlarına karşı çalışma başlatılmasına da sektörden de destek geldi. İşte detaylar…

Hükümet konut kiralarında yüksek zam taktikleri için harekete geçti! Aynı anda aynı oranda yapılacak

Konut kiralarındaki yüksek artışlar ev sahiplerinin uzun süredir kirada oturan kiracılarını evden çıkarıp yeni kiracı bulma arayışına itti. Evi boşaltınca yeni kiracıya evi mevcut fiyatın 2-3 katına vermek isteyen ev sahiplerine karşı hükümet harekete geçti.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında yapılacak!

Hatay’ın Altınözü ilçesindeki hükümet konağı yıkılarak yerine arsa karşılığı yeni hükümet konağı yapılacak. Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında inşa edilecek. 

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

65. Hükümet programında inaatla ilgili neler var Haberi

65. Hükümet programında inaatla ilgili neler var

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde 65'inci Hükümet programını açıkladı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın yönettiği birleşimde AK Parti grubunun önerisi kabul edilerek, yeni hükümet programı okundu.


Başbakan Binali Yıldırım'ın Meclis'te okuduğu 65'inci Hükümet programı şöyle:


DAVUTOĞLU VE BAKANLAR KURULU'NA TEBRİK

"Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; cumhuriyetimizin 65'inci, Adalet ve Kalkınma Partisinin 7'nci Hükümeti adına aziz milletimizi ve Meclisimizin siz değerli temsilcilerini saygıyla selamlıyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, büyük millete hizmeti geçen, eser bırakan, taş üstüne taş koyan bütün devlet ve siyaset adamlarını şükranla anıyorum. Huzur ve güven ortamı içinde adil ve özgür bir şekilde gerçekleşen, yüksek katılım ve temsilin olduğu 1 Kasım seçimlerinde milletimiz, bir kez daha, AK Parti iktidarının devamı yönünde güçlü...