24 / 04 / 2024

65 yaş aylığı zammı

65 yaş aylığı zammı

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinin yeni zamla beraber liraya çıktığı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği bu ay itibarıyla ne kadar oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül müjdesi! Bu son dakika zammını duyan şok oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin tutarları da asgari ücret ara zammıyla beraber arttı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla ne kadar oldu?  Bu son dakika zammını duyan şok oldu! Hemen bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Ağustos müjdesi geldi! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren asgari ücret ara zammıyla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de zam yapıldı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı  ne kadara yükseldi? İşte kalem kalem zamlı maaş tablosu...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlar acele edin! Milyonlara zam müjdesi! Hemen bu tabloya bakın!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren asgari ücret ara zammıyla beraber 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de zam geldi. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı  ne kadara yükseldi? İşte kalem kalem zamlı Temmuz 2022 maaşları...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından binlerce kişi faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaş sosyal yardım tutarlarını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce dar gelirli vatandaş sosyal destek ödemelerinden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı şartları değişti mi 2023? 65 yaş aylığı ne kadar oldu?

65 yaş aylığı diğer adıyla yaşlılık maaşı alanlar araştırmalara başladı. 65 yaş aylığı ne kadar oldu? İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

65 yaş aylığı zammı Haberi

65 yaş aylığı zammı

Geçtiğimiz Temmuz ayında hem asgari ücrete hem de memur ile emekli maaşlarına zam yapıldı. Söz konusu bu zamdan sonra, sosyal destek tutarlarına da zam geldi. Verilen detaylara göre, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin tutarları yükseltildi. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinin yeni zamla beraber liraya çıktığı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği bu ay itibarıyla ne kadar oldu? 
 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan son verilere göre, 84 milyon 680 bin 273 olan toplam nüfusun 8 milyon 245 bin 124'lük kısmı 65 yaş üstü olarak belirlenirken; Türkiye, yaşlı nüfusta 167 ülke arasında 68’inci sırada yer alıyor. Yani öyle ki her 4 haneden birinde en...