26 / 04 / 2024

8-9 Ocak’ta

8-9 Ocak’ta

Türkiye GRI, 8-9 Ocak’ta önde gelen yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarını, geliştiricilerini ve finansörlerini İstanbul’da buluşturuyor...

Göknur Gıda halka arz edilecek! Hisseler 8-9-10 Şubat'ta satışa sunulacak

Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi AŞ halka arzında hisse senetleri 8-9-10 Şubat tarihlerinde üç gün süreyle satışa sunulacak.

Antalya Hal fiyatları çakıldı! Patates 4 TL, domates 5 TL, limon 8 TL! İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 9 Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde hangi sebzeler satışa sunuldu. Halde diğer sebze meyveler ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Şubat'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ocak ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 8 Ocak'ta başlayacak!

Nakdi Ücret Desteği aralık ayına ilişkin ödemelerinin 8 Ocak'ta başlayacağı bilgisi verildi.

RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta!

Alkaş tarafından gerçekleşen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Digital Network Alkaş platformunda 8-9-10 Aralık’ta yapılacak. 

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi Ocak'ta yüzde 9.3 arttı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nce (İMSAD) hazırlanan Mart 2020 Sektör Raporu sonuçları açıklandı. Rapora göre; inşaat malzemeleri üretimi 15 ay sonra ilk kez Ocak'ta arttı.

ABD'de konut fiyatları Ocak'ta yüzde 3.9 arttı!

S&P CoreLogic Case-Shiller Ulusal konut fiyat endeksi verilerine göre, ABD'de konut fiyat endeksi Ocak'ta ulusal bazda yüzde 3.9 arttı.

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

Edirne Uzunköprü'de tapular 9 Ocak'ta dağıtılacak!

Edirne Uzunköprü Belediyesi tarafından daha önce 3 Ocak 2019 Perşembe günü yapılacağı açıklanan dar gelirli vatandaşlara yönelik toplu dağıtım töreni hava muhalefeti nedeniyle 9 Ocak Çarşamba günü saat 15.00 tarihine ertelendi.

Başiskele'de 27 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8-9 Ocak'ta yapılacak..

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 9 Ocak'ta!

Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi 200 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 9 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

8-9 Ocak’ta Haberi

8-9 Ocak’ta
8-9 Ocak 2013’de İstanbul’da gerçekleşecek olan  Türkiye GRI, gayrimenkul sektörüne yön veren  yerli ve yabancı isimleri biraraya getirecek.  Bütün GRI toplantılarında olduğu gibi, Türkiye GRI’de  de konuşmacı yok, panelist yok. Sadece, herkese eşit katılım fırsatı veren, küçük informal tartışma grupları var.



Oturum konularından bazıları:


Türkiye'deki Kurumsal Yatırımcılar - fırsatlar ve tehlikeler (Talkshow)

Türkiye'de Ofis - yatırımcıları çekiyor mu?

Lüks Gayrimenkul - potansiyeli yeterince kullanılmamış bir pazar mı?

Perakende Gayrimenkul Yatırımları - nereye yatırım yapmalı? Nereden kaçınmalı?

İstanbul'un Kentsel Dönüşümü - nereden başlamalı?



Aareal Bank AG, Istanbul Representative Office Abraaj Capital

AccessTurkey Capital Group Amstar Global Partners

BLG Capital Ltd CapitalStone Holding

Cefic Turkey Celen Corporate Property Valuation and Counseling

Corio Türkiye Cushman & Wakefield

Dedeman Real Estate Development Company EA Real Estate Development & Construction

Ece...