20 / 04 / 2024

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat Fuarı

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat Fuarı

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı.Türkiye'den 18 firmanın yer aldığı fuar, yarın sona erecek...

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki yaraları sarmak amacıyla 21 milyar liralık destek sağlayan Vakıfbank Finans Grubu’ndan yeni bir kaynak haberi daha geldi. VakıfBank, uluslararası piyasalardan 1,8 milyar dolarlık yeni kaynak sağladı.

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

Moody's 8 Türk şirketin notunu kırdı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin ardından 8 şirketin de notunu düşürdü.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

BATUMI BUILD 2019 yarın başlıyor!

Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Yapı, Teknoloji ve Gayrimenkul Fuarı - BATUMI BUILD 2019 6-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat Fuarı açıldı!

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı.Türkiye'den 18 firmanın yer aldığı fuar, yarın sona erecek...

Globactive Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globactive Uluslararası Ticaret Limited Süleyman 8 Kasım'da 10 bin TL sermaye ile Atilla Sarol tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm ertelenmemeli!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (Türkiye İMSAD) "Geleceğe Yatırım: Dijital Dönüşüm" temasıyla düzenlediği 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi.

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, sektörü buluşturacak!

2009 yılından bugüne İMSAD tarafından gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu yılda tüm sektörü bir araya getirecek.

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat Fuarı Haberi

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat Fuarı

8. Uluslararası Batum Yapı İnşaat ve Teknolojileri Fuarı törenle açıldı. Fuar vesilesiyle Türk ve Gürcü iş adamlarının birbirini tanıma fırsatı buldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze fuar açılışında konuşma yaptı. Rijvadze, şunları söyledi; "Bugün ne kadar güçlü olmamız gerektiğini hep birlikte gösterdik. Bu fuar çok önemlidir. Gürcü ve Türk iş adamları birbirini tanıma fırsatı bulacak. Gürcü ve Türk yatırımcıları yarınlarını ve burada yapacakları yatırımları görüşme fırsatı bulacaklar. Türkiye ile ticaret ve turizm başta olmak üzere birçok alanda ilişkilerimiz aratarak devam ediyor. Ayrıca Türkiye ile Gürcistan'ın ortak kullandığı Batum Havaalanı'na sahibiz."

Artvin Valisi Yılmaz Doruk ise fuara katılan inşaat firmalarının yüzde 40'ının Türk firması olduğunu belirtti. 

Türkiye'nin müteahhitlik sektöründe oldukça iyi bir noktada olduğunu ifade...