26 / 04 / 2024

A. Abdulrahim M. Alkooheji

A. Abdulrahim M. Alkooheji

Kooheji Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, A.A. Abdulrahim Alkooheji, A.A. Mohamed Alkooheji, A. Abdulrahim M. Alkooheji tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Antalya Migros AVM bayramda açık mı?

Antalya Migros AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Migros AVM bayramda açık mı? Antalya Migros AVM bayramda kaçta açılacak?

Kuyumcukent AVM bayramda açık mı?

Kuyumcukent AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kuyumcukent AVM bayramda açık mı? Kuyumcukent AVM bayramda kaça kadar açık? Kuyumcukent AVM bayramda kaçta açılacak?

White World Center AVM bayramda açık mı?

White World Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, White World Center AVM bayramda açık mı? White World Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Terracity AVM bayramda açık mı?

Terracity AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Terracity AVM bayramda açık mı? Terracity AVM bayramda kaçta açılacak? Terracity AVM bayramda kaça kadar açık?

Canpark AVM bayramda açık mı?

Canpark AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Canpark AVM bayramda açık mı? Canpark AVM bayramda kaça kadar açık? Canpark AVM bayramda kaçta açılacak?

Shemall AVM bayramda açık mı?

Shemall AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Shemall AVM bayramda açık mı? Shemall AVM bayramda kaçta açılacak? Shemall AVM bayramda kaça kadar açık?

Airport AVM bayramda açık mı?

Airport AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Airport AVM bayramda açık mı? Airport AVM bayramda kaça kadar açık? Airport AVM bayramda kaçta açılacak?

Antalya Özdilek Park bayramda açık mı?

Antalya Özdilek Park hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antalya Özdilek Park bayramda açık mı? Antalya Özdilek Park bayramda kaçta açılacak? Antalya Özdilek Park bayramda kaça kadar açık?

Laura AVM bayramda açık mı?

Laura AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Laura AVM bayramda açık mı? Laura AVM bayramda kaçta açılacak? Laura AVM bayramda kaça kadar açık?

Marmara Park AVM bayramda açık mı?

Marmara Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Marmara Park AVM bayramda açık mı? Marmara Park AVM bayramda kaça kadar açık? Marmara Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Torium AVM bayramda açık mı?

Torium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Torium AVM bayramda açık mı? Torium AVM bayramda kaça kadar açık? Torium AVM bayramda kaçta açılacak?

Alanyum AVM bayramda açık mı?

Alanyum AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Alanyum AVM bayramda açık mı? Alanyum AVM bayramda kaçta açılacak? Alanyum AVM bayramda kaça kadar açık?

Kanyon AVM bayramda açık mı?

Kanyon AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kanyon AVM bayramda açık mı? Kanyon AVM bayramda kaça kadar açık? Kanyon AVM bayramda kaçta açılacak?

A. Abdulrahim M. Alkooheji Haberi

A. Abdulrahim M. Alkooheji

Kooheji Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, A.A. Abdulrahim Alkooheji, A.A. Mohamed Alkooheji, A. Abdulrahim M. Alkooheji tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Kooheji Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1-Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek. 2-Türkiye de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak. 3- Alış veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek. 4-İnşaat sektöründe her türlü  fizibilite, projelendirme, inşaat yıkım, bakım,  onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari...