24 / 04 / 2024

A+ Pazar Segmenti

A+ Pazar Segmenti

Zengin yaşam trendleri incelendiğinde, endüstriyel tasarımcılar tüketim alışkanlıklarında çok daha bilinçli, parasının karşılığında en yüksek kalite ve değeri arayan bir tüketici grubu ile karşı karşıyalar

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı.

Bursa Yıldırım'a modern pazar yerleri!

Yıldırım Belediyesi, ilçede modern ve hijyenik pazar yerleri inşa ediyor. Hayata geçirilen pazar yerleri Yıldırım’da alışverişte kalite standartlarını üst noktaya çıkaracak.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı pazar yeri yapılacak!

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ve Tekirdağ Pazarcılar Odası üyeleri arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan gerginlik sonrası tekrar bir araya gelen taraflar toplantıda mevcut pazartesi pazar yerinin yerine modern katlı pazar yeri yapılmasına karar verdiler.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Bursa Büyükorhan'a modern pazar yeri!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Büyükorhan'a kazandırılan pazar yeri inşaatında incelemelerde bulundu

Kocaeli'deki 851 milyon TL'lik 23 yatırım pazar günü açılıyor!

Kocaeli Valiliği, kamu kurumları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tamamladığı 851 milyon TL değerindeki 223 yatırımın açılışı Pazar günü gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

A+ Pazar Segmenti Haberi

A+ Pazar Segmenti

Bugüne kadar A+ segmente birçok patentli ürün tasarlayan Mete Mordağ deneyimlerini şöyle aktarıyor: “Yeni kuşak zenginler, tasarımda formun çok daha farkında, estetik değerleri çok daha ileri… Bu alanda tasarımcılar çok daha seçici bir bakış açısı ile karşı karşıya kalıyorlar. Yeni nesil zengin tüketiciyi cezbetmek için sadece sıra dışı malzemeler veya sıra dışı fonksiyonlar yeterli değil, sıra dışı bir estetik sunulmalıdır.“


A+ pazarındaki aşırı etiket fiyatları üzerinden satılan abartılı ama altı boş ürünler piyasadan silinmeye başladı. Markalar aşırı etiket fiyatları altında aşırı bir kalite ve üstün bir değer sunmak zorundalar.  Çünkü bu segmentin “etiket fiyatı / sunduğu değer-kalite oranı” orta segmente her geçen gün daha çok yaklaşıyor.


Sonsuz bir çeşitliliğin söz konusu olduğu, seri üretimin hükmettiği tüketim pazarında benzersizlik ve özgünlük yeni...