25 / 04 / 2024

A. Saleh Mohammed R

A. Saleh Mohammed R

Almohaimmed Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, A. Saleh Mohammed R tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mohammed I.O. Chonnar ve Osman I. O. Che ortaklığında kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa A.M. Mohammed tarafından kuruldu.

Saleh Mabrouk O Mangoush, Trend GYO'daki paylarını kızına devretti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 7 milyon 125 bin adet pay ile şirket sermayesinin yüzde 23,75'ne sahip olan Saleh Mabrouk O Mangoush şirketteki tüm paylarını kızı Arwa Saleh M Mangoush'a devretti...

Homeland Enerji Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Homeland Enerji Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gao. Shıweı, Ibrahım   El Sakhnını ve Mustafa A.A. Saleh ortaklığında kuruldu. 

New Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

New Global Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan, Saleh A.M. Al-Dharhanı, Qasem M.Y. Abdulqawı ve Mohammed A.A.   Al-Tahamı ortaklığında kuruldu. 

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelrehım ve Ehab Ibrahim ortaklığında kuruldu. 

A. Saleh Mohammed R Haberi

A. Saleh Mohammed R

Almohaimmed Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, A. Saleh Mohammed R tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Almohaimmed Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul komisyonculuğu ve özellikler siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almohaimmed Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Uncular Caddesi, Çelebi Ahmet Çıkmazı,...