28 / 03 / 2024

A ve C Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi adresi

A ve C Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi adresi

A ve C Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Orhan Cem Ulusoy ve Ali Ergün Özdemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Çekmeköy, Ömerli Mahallesi'nde kuruldu.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

 Mercedes Ekim 2023 fiyat listesi: A, B, C ve E Serisi modelleri ne kadar oldu?

Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, her yıl olduğu gibi Ekim ayında güncel fiyat listesini yayınladı. Bu fiyat güncellemesi, Mercedes'in A, B, C ve E serisi modellerini içeriyor. İşte Mercedes'in Ekim 2023 güncel fiyat listesi ve bazı önemli modellerin fiyatları...

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mercedes-Benz A ve B serisinin üretimini durduruyor! Peki yerlerine hangi yeni modeller gelecek?

Mercedes-Benz yeni aldığı karar doğrultusunda 2026 yılında A ve B Serisini üretmeyi bırakacak. Peki yerlerine hangi yeni modeller gelecek? İşte detaylar...

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

1 kilo çay, salça ve peynir öyle bir fiyata indi ki...İndirimi duyanlar Tarım Kredi'ye koştu! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. 1 kiloluk çay, salça ve peynir öyle bir fiyata indi ki... İndirimi duyanlar Tarım Kredi'ye koştu! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

A ve C Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi adresi Haberi

A ve C Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi adresi

A ve C Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Orhan Cem Ulusoy ve Ali Ergün Özdemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Çekmeköy, Ömerli Mahallesi'nde kuruldu.


A ve C Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...