18 / 04 / 2024

Ab Gyo Yatırım nerede

Ab Gyo Yatırım nerede

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupakent GYO yatırımcı ile buluşuyor! 13 -14- 15 Aralık'ta talep toplayacak!

Avrupakent GYO halka açılıyor. Merakla beklenen halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Martı GYO’nun yatırım amaçlı gayrimenkulleri yüzde 129 arttı! Aktif toplam 2.1 milyar TL oldu!

Martı GYO’nun Genel Kurul’da paylaşılan bilançosunda, yatırım amaçlı gayrimenkulde gerçekleşen yüzde 129'luk yükseliş ile şirketin aktif toplamının yüzde 91 büyüdüğü ve 2 milyar 133 milyon 314 bin 947 liraya ulaştığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ab Gyo Yatırım nerede Haberi

Ab Gyo Yatırım nerede

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi konusu:
-İnşaat Yapı Endüstri Ve Teknoloji Bakımından Fen Sanat Kaideleri Çerçevesinde Üretimde Bulunmak ,Konut İşyeri,Baraj,Gölet ,Okul Eğitim Kurumları Hastane, Cezaevi, İbadethane, Sosyal Ve Kültürel Amaçlı Tesisler İnşaat İhalesine Katılmak, Taahhüttebulunmak,Müşavirliğini Üstlenmek,İnşaatını Yapmak Ve Anasözleşmesinde Yazılı Olan Diğer İşler.

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi adres: Ayazağa Mahallesi Cendere Cad. 2b Apt.No:109 K/13...