18 / 04 / 2024

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Nerede

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Nerede

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Hacer Budan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

AB, Rusya’nın dondurulmuş 200 milyar eurosunun kaderini tartışıyor!

Avrupa Birliği'nden (AB) yapılan açıklamada, Rusya'nın savaş nedeniyle dondurulan 200 milyar eurodan fazla varlığı için aşamalı bir plan üzerinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

AB tarım ve çiftçi için dev paket hazırladı. Genç çiftçiler ve küçük çiftliklere özel bütçe ayrıldı

AB 1 Ocak 2023'de yürürlüğe girecek ortak tarım politikasıyla Avrupalı çiftçiye 300 milyar euronun üzerinde kaynak ayırdı. Genç çiftçiler ve küçük çiftçilere özel kaynak aktarımı yapılacak.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) Kapsamında Teknik Değerlendirme Kuruluşlarının Görevlendirilmesi, İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB) Kapsamında Onaylanmış Kuruluşların Görevlendirilmesi, İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31869 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (305/2011/AB)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

Çin yassı alüminyum ürünlerine AB soruşturması!

AB Komisyonu, 1 Temmuz 2019 tarihi ile 30 Haziran 2020 tarihi arasındaki dönemde Çin menşeli yassı alüminyum ürünlerde damping yapılıp yapılmadığını ve bunun AB alüminyum sektörüne zarar verip vermediğini inceleyecek

AB'den altyapı projelerine 1,4 milyar avroluk yatırım!

AB Komisyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Hırvatistan, Çekya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya ve İspanya'daki çeşitli altyapı projelerine uyum fonlarıyla yatırım yapılacağı belirtildi.

Türkiye ile AB arasındaki ticari ilişkiler artmaya devam ediyor!

Türkiye ile AB arasındaki, ticari ilişkiler artmaya devam ediyor. Türkiye’nin ihracatında AB ülkelerinin payı yüzde 50’ye ulaştı. En çok ihracat yapılan ülke ise Almanya.

AB'den Batı Şeria'daki yasa dışı konut inşasına tepki!

İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde yapılacak olan yeni konutlara onay vermesine Avrupa Birliği (AB) tepki gösterdi...

Ab Aurora Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Aurora Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zülfinaz Gümüş tarafından kuruldu. 

İstanbul–Edirne hızlı tren AB ile ortak yapılacak!

Başbakan Yıldırım, "İstanbul - Halkalı - Kapıkule hızlı treni yapımını biz AB ile müşterek yapmaya karar verdik" dedi...

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Nerede Haberi

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Nerede

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hacer Budan tarafından kuruldu. 

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Adres; Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Cad.No:44/1...