29 / 03 / 2024

ABD 2. el konut satışları

ABD 2. el konut satışları

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Haziran ayında aylık bazda yüzde 5,4 azalma gösterdi ve Haziran 2020 tarihinden bu yana en düşük seviyeye geriledi.

ABD'de ikinci el konut satışları 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage faiz oranlarının artmasıyla ikinci el konut satışları Mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,4 düştü.

ABD'de 2. el konut satışları geçen ay beklenenden fazla düştü!

Açıklanan resmi verilere göre, 2. el konut satışları, 2021'de yüzde 8,5'lik artışla 6,1 milyona yükselerek 2006 yılından  bu yana en yüksek yıllık seviyeye ulaşmış oldu.

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde!

ABD'de ikinci el konut satışları 8 ayın en yükseğinde kaydedildi. Buna göre, ülkede ikinci el konut satışlarının Eylül ayında aylık bazda yüzde 7 yükseldiği açıklandı.

ABD'de ikinci el konut satışları yüzde 2 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Ağustos 2021'de aylık bazda yüzde 2 azaldı ve 5,88 milyona geriledi.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 2 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları, Temmuz 2021'de aylık bazda yüzde 2 arttı ve 5,99 milyona çıktı.

ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı!

Merakla beklenen ABD ikinci el konut satış rakamları açıklandı. Açıklanan son rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Nisan ayında azaldı...

ABD'de ikinci el konut satışları temmuzda rekor tazeledi!

ABD'de ikinci el konut satışları, Temmuz ayında aylık yüzde 24,7 artarak 5,86 milyona yükseldi

ABD'de ikinci el konut satışları Mayıs ayında beklenenden fazla düştü!

ABD'de ikinci el konut satışları, Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 9,7 azalışla 3,91 milyona geriledi ve piyasa beklentisinin üzerinde bir düşüş gösterdi.

ABD'de 2. el konut satışları Nisan'da düştü!

National Association of Realtors verilerine göre; ABD'de 2. el konut satışları Nisan'da yüzde 0.4 düşerek 5.19 milyon oldu... 

ABD'de 2. el konut satışları Kasım'da beklenmedik şekilde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,4 düşüş beklentisine karşın yüzde 1,9 arttı...

ABD'de 2. el konut satışları Ağustos 2018'de değişmedi!

ABD’de ikinci el konut satışları Ağustos'ta bir önceki aya kıyasla değişmeyerek 5 milyon 340 bin oldu..

ABD'de 2. el konut satışları düştü!

ABD’de 2. el konut satışları, Mayıs'ta aylık yüzde 0,4 azalarak düşüştü. Analistler, konut satışlarını sınırlayan en önemli faktörlerin arz eksikliği ile buna bağlı fiyat artışı olduğunu ifade ediyor... 

ABD'de 2. el konut satışları Nisan'da yüzde 2,5 azaldı!

ABD’de ikinci el konut satışları,-Nisan ayında aylık yüzde 2,5 düşerek beklenenden fazla geriledi. 

ABD'de 2.el konut satışları Şubat'ta yüzde 3 arttı!

National Association of Realtors'ın raporuna göre, ABD’de ikinci el konut satışları şubatta aylık yüzde 3 arttı. 

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!

Türkiye’de son 2 yıldır aralıksız bir şekilde artış sürdüren 2.el araç fiyatları, son dönemdeki durağanlığının arkasından düşüş trendine başladı. Düşüş olan fiyatlar daha fazla iner mi? İşte haberin detayları...

Ev almak isteyenler müjde: Ucuz fiyata 2'nci el konut kampanyası başladı! İller peş peşe açıklandı!

Ev almak isteyen vatandaşlar için 2. el konut kampanyası start aldı. Devlet ilan sayfasından konuya dair yapılan açıklamada birçok kentte uygun fiyata konut satışı yapılacağı ilan edildi. İşte 2. el konut fiyatları...

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

İkinci el araçlarda düzenlemeye aykırı ilan sayısı 5 binin altına indi! 

Ticaret Bakanlığı, 2.el araçların, sıfır satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanmamasına ilişkin kısıtlamadan önce 20 bin civarındaki düzenlemeye aykırı ilan sayısının, son incelemeye göre 5 binin altına indiğini kaydetti.

ABD 2. el konut satışları Haberi

ABD 2. el konut satışları

National Association of Realtors (NAR), merakla beklenen Haziran 2022'ye ilişkin 2. el konut satış verilerini yayımladı.

Açıklanan resmi verilere göre, ABD'de ülkede ikinci el konut satışları, haziranda mevsim etkilerinden arındırılmış olarak aylık bazda yüzde 5,4 azalma gösterdi ve 5,12 milyona indi.

Düşüşünü 5. aya taşıyan 2. el konut satışlarının 5,38 milyon seviyesinde gerçekleşmesi bekleniyordu.

2020 yılının Haziran ayından itibaren bu yana en düşük seviyeye düşen 2. el  konut satışları, Mayıs ayında da yüzde 3,4 azalma gösterdi ve 5,41 milyona geriledi.

Yine açıklanan resmi rakama göre, ülkede 2. el konut satışları, Haziran ayında geçen senenin aynı ayına göre de yüzde 14,2 azalma gösterdi.

- Medyan konut fiyatları rekor tazeledi

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el piyasasında medyan konut fiyatları, haziranda yıllık bazda yüzde...