26 / 04 / 2024

abd beyaz saray

abd beyaz saray

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu'nun serveti 1.8 milyar dolara ulaştı. Milyarder Türk, New Jersey’de Beyaz Saray’ı andıran bir konak yaptırmak için çalışmalara başladı...

Beyaz Saray’dan açıklama geldi! Benzin fiyatları düşecek mi? Akaryakıtta indirim yolda mı?

Petrol fiyatları düşecek mi? Beyaz Saray, varil petrol satışına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

ABD’den flaş karar! Benzin fiyatları düşecek!

Beyaz Saray, ABD'nin stratejik petrol rezervinden 15 milyon varil sebebi ile çarşamba günü satış bildirimi yayımlanacağını duyurdu. İşte detaylar…

''Ekonomik veriler resesyona işaret etmiyor''

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, mevcut ekonomik verilerin resesyona işaret etmediğini bildirdi.

Beyaz Saray’dan stratejik rezerv açıklaması!

OPEC+ grubunun günlük petrol üretimini kasımdan itibaren 2 milyon varil azaltma kararının ardından, Beyaz Saray’dan açıklama geldi.

ABD’den petrol piyasasını altüst edecek haber

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean Pierre, Amerika Birleşik Devletleri'nin piyasaya günde 1 milyon adet varil petrol salma süresinin bu ay içinde bitmesini takiben stratejik rezervden yeni petrol salınmayacağını duyurdu.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Hintli milyarder Vijay Mallya gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptı!

Hintli milyarder Vijay Mallya, Hindistan'ın Bangalore kentindeki gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptırdı. Yerden 120 metre yükseklikte bulunan ve 360 derece manzaraya sahip lüks konut için 'Gökyüzündeki beyaz saray' yakıştırması yapılıyor...

Donald Trump'ın koronavirüs testi sonucu belli oldu!

Beyaz Saray Başhekimi Sean P. Conley'in yaptığı yazılı açıklamaya göre ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs testi negatif çıktı.

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu Beyaz Saray yaptırıyor!

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu'nun serveti 1.8 milyar dolara ulaştı. Milyarder Türk, New Jersey’de Beyaz Saray’ı andıran bir konak yaptırmak için çalışmalara başladı...

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Donald Trump’ın kutuplaştırıcı politikaları servetine zarar veriyor!

Donald Trump’ın Beyaz Saray’daki görevi ve kutuplaştırıcı politikaları net servetine zarar veriyor. Ama başkanlığı paraya çevirmeyi denemiyor da değil.

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da İsmet Santalu ve Ayşe Yeğin ortaklığında kuruldu.

abd beyaz saray Haberi

abd beyaz saray

51 yaşındaki Antakyalı Melih Abdülhayoğlu, dünyayı fethetti. Liseyi Antakya'da bitiren Abdülhayoğlu, üniversite için İngiltere'ye gitmesiyle hayatı değişti. Elektronik bilgisi çok iyi olan Abdülhayoğlu, ilk icadını üniversitedeyken geliştirdi. Tek tuşla klavye ve dili değiştiren bir yazılım üretti.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; başarı merpenlerini hızla tırmanan Abdülhayoğlu, daha sonra ABD'ye gitti. 1998 yılında merkezi New Jersey'de bulunan dünyaca ünlü internet güvenlik şirketi Comodo'yu kurup tarihe geçti. Siber güvenlik alanında dünyanın en büyük şirketi olan Comodo'nun CEO'su Abdülhayoğlu, Forbes Türkiye'nin 2017'de hazırladığı "En Zengin 100 Türk" listesinde yer aldı.

Serveti 1.8 milyar dolara yükselen başarılı işadamı, son günlerde New Jersey'de inşaatına başlanan ve tamamlandığında Beyaz Saray'ı hatırlatacak konağıyla adından söz ettirdi. İş makineleri, Türk işadamının satın aldığı 60...