28 / 03 / 2024

ABD Floridada otel inşası

ABD Floridada otel inşası

ABD'NİN Florida eyaletinde, Lego taşlarına benzer tuğlalardan bir otel inşa edildi. Çocuklar için adeta bir oyun cenneti olan otel, dünyada Lego'dan yapılmış en büyük otel olma özelliğine sahip.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

ABD'de yıkım faciayla sonuçlanıyordu!

ABD'nin New Orleans bölgesinde 3 kişinin ölümüne neden olan otel patlayıcı kullanıp yıkıldı ancak büyük patlamaların ardından 80 metrelik vinçlerden sadece biri yıkıldı, diğeri binanın üzerine devrildi.  

ABD'de otel inşaatı aniden çöktü: 2 ölü, 20 yaralı!

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

The Museum Otel Antakya Nisan ayında açılacak!

Adı Hilton’la anılan otelde, ABD’li grupla yollar ayrılıyor. Nisan ayında açılacak otelin adı The Museum Otel Antakya olacak, işletmesini ise Asfuroğlu ailesi üstlenecek.

ABD'de hapishaneden dönüştürülen otel 495 bin dolara satışta!

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

Dışı vagon içi lüks otel!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında bir demiryolu şirketi turistleri otel merkezine çekmeye karar verdi. Şirket, bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi.

ABD'de tren vagonları otele dönüştü!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında, turistleri otel merkezine çekmek için bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi. Turistler, Izaak Walton Inn adı verilen otele büyük ilgi gösterdi.

Kapadokya'daki Ariana Sustainable Luxury Lodge Otel kapandı!

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde bulunan Ariana Sustainable Luxury Lodge kapandı. ABD’li turistlere hizmet vermek amacıyla Kapadokya’da hizmet vermeye başlayan otel beklediği müşteri potansiyeline ulaşamayınca kapatıldı.

Kırçiçeği'nden Çeşme'ye butik otel!

Kırçiçeği Restoran uluslararası marka olmayı hedefledi. Bunun için ilk adımı atan şirket, Dallas’ta şube açıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, “2017 sonuna kadar ABD’de sayıyı dörde çıkaracağız. Çeşme'de 12 odalı butik otel yaptırdık, bayramdan sonra açılıyor'' dedi.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Hilton Antakya Müze Otel'in açılışı ne zaman?

Japonya'dan Almanya'ya, İngiltere'den Dubai, İtalya ve ABD'ye kadar Dünya'nın birçok yerinde şimdiden ismi duyulan ama inşaat halindeki ender otellerden bir tanesi, Hilton Antakya Müze Otel.

ABD Floridada otel inşası Haberi

ABD Floridada otel inşası

5 katlı otelde 152 oda bulunuyor. Odalar ebeveyn ve çocuk bölümleri olmak üzere ikiye ayrılıyor. Birbirinden farklı Lego aktivitelerinin düzenlendiği otelde, ayrıca Lego taşları ile doldurulmuş bir havuz ve Lego atölyeleri de var. Oteldeki yemek ve yataklar haricinde her şey, Lego benzeri taşlarından inşa...