29 / 03 / 2024

ABD ikinci el konut fiyatları

ABD ikinci el konut fiyatları

ABD ekonomisinde beklenen resesyon ikinci el konut piyasasını da etkiledi. Konut satışları Haziran 2020 yılından bu yana en düşük seviyeden işlem gördü. Uzmanlar konut satışlarındaki düşüşün nedeni olarak iki faktöre dikkat çekti.

ABD'de ikinci el konut satışları Nisan'da yüzde 17,8 düştü!

ABD'de ikinci el konut satışları, koronavirüs salgını karşısında ekonomik etkisiyle nisan ayında aylık yüzde 17,8 oranında düşerek 4,33 milyona geriledi ve 2010 yılının Temmuz ayından beri en yüksek düşüşünü ortaya çıkardı. 

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşandı

ABD'de ikinci el konut satışları, yükselen mortgage faiz oranları ve düşen konut stokunun etkisi ile geçen sene 1995'ten bu yana en düşük seviyesini gördüğü kaydedildi.

ABD'de 2024 yılında 4,71 milyon ikinci el konut satılması bekleniyor!

ABD'de Ulusal Emlakçılar Birliği yaptığı açıklamada 2024 yılında toplam olarak4,71 milyon ikinci el konut satışı beklediğini ve Austin, Teksas'ın en çok bastırılmış konut talebine sahip en iyi emlak piyasası olduğunu belirtti.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

ABD ikinci el konut satışları, son 5 ayın en düşüğüne geriledi!

Haziran ayında ülkedeki ikinci el konut piyasasında medyan fiyatlar, 410 bin 200 dolarla tüm zamanların ikinci en yüksek düzeyine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

ABD'de ikinci el konut satışlarında düşüş devam ediyor!

ABD'de ikinci el konut satışları sekizinci ayda da düşüşünü sürdürdü.

ABD'de ikinci el konutları pandemi ve savaş vurdu

ABD ekonomisinde beklenen resesyon ikinci el konut piyasasını da etkiledi. Konut satışları Haziran 2020 yılından bu yana en düşük seviyeden işlem gördü. Uzmanlar konut satışlarındaki düşüşün nedeni olarak iki faktöre dikkat çekti.

ABD'de ikinci el konut satışları 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage faiz oranlarının artmasıyla ikinci el konut satışları Mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,4 düştü.

ABD'de ikinci el konut satışları Mart 2022'de de düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut piyasasında medyan konut fiyatları Mart 2022'de 375 bin 300 dolarla rekor seviyeyi gördü. 

Araba alacaklara kötü haber geldi! Son dakika zam dalgası! İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları!

Araba almak isteyen vatandaşlar sıfır ve ikinci el araba fiyatlarını yakından takip ediyor ve araştırıyor. Peki fiyatlarda son durum ne? Yeni zam gelecek mi? İşte detaylar...

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

İkinci el araçlarda Sıfır kilometre garantisi!

İkinci el otomobil satışları yapan firmalar, satışlarını yeniden artırmak amacıyla farklı uygulamalar düzenlemeye başladı. Bu uygulamalardan biri de sıfır kilometre garantisi oldu. Artık ikinci el otomobil satışı yapan firmalar alıcılarına, sıfır kilometre garantisi sunuyor. Ayrıntılar haberimizde..

ABD ikinci el konut fiyatları Haberi

ABD ikinci el konut fiyatları

National Association of Realtors (NAR), haziran ayına ilişkin ikinci el konut satış verilerini açıkladı.

Buna göre, ülkede ikinci el konut satışları, haziranda mevsim etkilerinden arındırılmış olarak aylık bazda yüzde 5,4 azalışla 5,12 milyona düştü.

Düşüşünü beşinci aya taşıyan ikinci el konut satışlarının 5,38 milyon seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu.

Haziran 2020'den bu yana en düşük seviyeye inen ikinci el konut satışları, mayısta da yüzde 3,4 azalışla 5,41 milyona gerilemişti.

Ülkede ikinci el konut satışları, haziranda geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 14,2 azaldı.

Medyan konut fiyatları ise rekor tazeledi.

YÜKSEK ENFLASYON YÜKSEK KREDİ RİSKİNİ ORTAYA ÇIKARDI

ABD'de ikinci el piyasasında medyan konut fiyatları, haziranda yıllık bazda yüzde 13,4 artarak 416 bin dolara yükseldi.

İkinci el piyasasında mayıs ayında ilk 400 bin doları aşan medyan konut fiyatları haziranda rekor...