29 / 03 / 2024

ABD konut fiyat endeksi 2021

ABD konut fiyat endeksi 2021

ABD'de konut fiyatlarındaki yükseliş rekor seviyeye çıktı. ABD Ulusal Konut Fiyat Endeksi, mayıstaki 255.3'ten haziranda 260.9'a ulaştı.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Nisan ayında yüzde 20,4 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller merakla beklenen nisan ayına ilişkin ulusal konut fiyat endeksi verilerini resmen yayımladı. Açıklanan resmi rakamlara göre, Ulusal Konut Fiyat Endeksi, nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 20,4'lük artış gösterdi.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Şubat ayında yüzde 19,8 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Şubat ayında yüzde 19,8 artış gösterdi. İşte detaylar...

ABD ulusal konut fiyat endeksinde 34 yılın en yüksek artışı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, merakla beklenen ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, geçen sene yüzde 18,8 artışgöstererek, 34 senenin en yüksek artışını kaydetti.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi yüzde 18,8 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, geçen sene Kasım'da bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 18,8 artış gösterdi.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Eylül ayında yüzde 19,5 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Eylül 2021'de geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 19,5 artış gösterdi.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ağustos'ta da yükselişine devam etti!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ağustos ayında da yükselişine devam etti...

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi rekor yükselişini sürdürdü!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi,Temmuz 2021'de geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 19,7 arttı.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi yüzde 16.6 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Mayıs ayında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 16,6 yükseldi ve rekor seviyede arttı.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi yüzde 13,2 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, 2021 yılının Mart ayında 2020 yılının aynı ayına göre yüzde 13,2 oranında artış gösterdi.

ABD'de konut fiyat endeksi şubatta yüzde 12 arttı!

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi sonuçlarına göre şubat ayında yüzde 12 yükseldi. Endeks sonucunda Şubat 2006 tarihinden beri en yüksek artış yaşandı.

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Ocak ayında yüzde 11,2 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Ocak ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 11,2 oranında arttı.

ABD'de konut fiyat artışları Kasım'da yüzde 2.5 arttı!

ABD'de konut fiyat artışları yeniden harekete geçti. S&P CoreLogic CaseShiller 20 Kentte Konut Fiyat Endeksi Kasım ayında yıllık oranda yüzde 2.5 arttı.

ABD'nin 20 kentinde konut fiyat endeksi Eylül'de yüzde 2.1 arttı!

S&P Case Shiller verilerine göre; ABD'nin 20 kentinde konut fiyat endeksi Eylül'de yüzde 2.1 artış gösterdi.

ABD konut fiyat endeksi 2021 Haberi

ABD konut fiyat endeksi 2021

ABD'de yükselen ev fiyatlarının altının izleyeceği yola ilişkin ipucu barındırdığı ileri sürüldü. ABD Merkez Bankası (Fed) enflasyonun geçici olduğunu ileri sürüyor ve bu süreçle mücadele etmek için para politikasını sıkılaştıracağı sinyali veriyor ve altını baskılıyor. Fakat bazı analistler enflasyonun Fed'in söylediği gibi geçici değil, altının sevdiği gibi kalıcı olduğuna dikkat çekiyor. Bu tezlerini ise ev fiyatlarındaki gidişatla ilişkilendiriyor.

Sunshine Profits tarafından gerçekleştirilen bir analize göre; ABD'de ev fiyatları finansal krizle sonuçlanan 2000'deki konut patlamasından bu güne en büyük hızla yükseliyor ve bu altın fiyatlarını da artırabilir. Analizde ev fiyatları ve altın arasındaki bağlantı şöyle değerlendirildi:

"ABD'de konut fiyatlarındaki artış rekora ulaştı. S-P/Case-Shiller ABD Ulusal Konut Fiyat Endeksi, mayıstaki 255.3'ten haziranda 260.9'a yükseldi, yıllık yüzdesel kazancını yüzde 16.8'den yüzde 18.1'e yükseltti....