19 / 04 / 2024

Abdullah Burnaz velayet davası

Abdullah Burnaz velayet davası

Mimar Abdullah Burnaz ile eski eşi Özlem Altay’ın yıllar sonrası yeniden davalık olmalarına neden olan konuda dikkat çekici bir karar verildi. 

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti İzmir'e taşındı!

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti radikal bir karar alarak Egenin incisi İzmir'e yerleşti...

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

Ünlü Mimar Abdullah Burnaz'ın davasında dikkat çeken karar!

Mimar Abdullah Burnaz ile eski eşi Özlem Altay’ın yıllar sonrası yeniden davalık olmalarına neden olan konuda dikkat çekici bir karar verildi. 

Abdullah Yazıcı: Türkiye ekonomisi yoluna devam ediyor!

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:

Abdullah Kavuk gözaltına alındı!

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un da aralarında bulunduğu 7 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 2 bin kadar çalışanı bulunan Kavuklar'ın 2014 yılı cirosu 750 milyon TL.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Bilir tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Bilir'de kuruldu.

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsası ihale edilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Silahtar Abdullah Ağa Vakfı'nın Başakşehir arsası yapım veya onarım karşılığı 25 yıllığına kiralanacak. Projenin tahmini uygulama bedeli 4 milyon 643 bin 722 TL olarak belirlendi.

Abdullah Erdoğan: Ruslar Antalya'dan ev almıyor!

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, Milliyet Akdeniz Gazetesi'nin Antalya Ekonomisiyle ilgili sorularını yanıtladı. Erdoğan, Rusya krizinden emlak ve inşaat sektörünün etkilendiğini vurguladı.

Abdullah Efendi Lokantası ilk şubesini açtı!

1888 yılında Sultan II. Abdülhamit'in emriyle açılan Abdullah Efendi Lokantası usta-çırak ilişkisiyle günümüze kadar geldi. Yıllardır Taksim'de Hacı Abdullah Lokantası olarak hizmet veren lokanta 129 yıl sonra ilk şubesini açtı.

Çankaya’daki Abdullah Cevdet Caddesi’nin ismi yeniden gündemde!

Cumhuriyetin en tartışmalı aydınlarından Dr. Abdullah Cevdet’in adını taşıyan Çankaya’daki caddenin adı yine değiştirilip Prof. Dr. Aziz Sancar oldu. Ancak ‘değiştirilemez’ diye iki yargı kararı var.

Abdullah Burnaz velayet davası Haberi

Abdullah Burnaz velayet davası


Mimar Abdullah Burnaz ile eski eşi Özlem Altay’ın yıllar sonra yeniden davalık olduğu konuda binlerce kişiyi ilgilendiren karar çıktı. Mahkeme, velayeti annede olan 18 yaşın altındaki çocukları için, yurtdışına çıkışlarda babanın iznine gerek olmadığına hükmetti. Anılan kararın, benzer durumda olan çok sayıda kişi için emsal nitelik taşıdığı belirtiliyor. 

Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre; davaya bakan Üsküdar Aile Mahkemesi çift için boşanma kararı verdi. Mahkeme, davanın açıldığı tarihte 4 yaşında olan A.’nın velayetini ise anneye vermişti. Boşanma kararı sonrası Abdullah Burnaz, Selin Denizli ile evlendi.

Özlem Altay geçen yıl yaz tatilini, 11 yaşındaki kızı A. ile yurtdışında geçirmek istedi. A.’nın, 26 Avrupa ülkesini kapsayan Schengen Bölgesine giriş vizesinin süresi ise 27 Temmuz’da sona eriyordu. Anılan ülkeler, 18 yaşın altındaki çocuklara...