26 / 04 / 2024

abdullah gül müteahhitler

abdullah gül müteahhitler

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, Türk müteahhitlerine, Körfez ülkelerine giderek iş yapmaları tavsiyesinde bulunarak "Kazanç orada" dedi.

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Müteahhitler çıldırdı! 24 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe zam gelen demir fiyatları yükseldi. Demir fiyatlarının gören müteahhitler çılgına döndü. Peki demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Eylül 2022 demir fiyatları..

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Topraktan konut satışı kapandı!

Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül, yeni konut alacaklara ya da evlerini kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı inşaat şirketine vermeyi düşünenlere kritik uyarılarda bulundu. Gül, ''Müteahhitler başlamadıkları veya yeni başladıkları projelerden ev satamayacak'' diye konuştu.

Müteahhitler 15 sınıfa ayrıldı!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre müteahhitler 15 sınıfa ayrıldı. Böylece her bir müteahhit, sahip olduğu belgenin türüne göre belirlenen tutardaki yapım işlerini üstlenebilecek.

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Gül Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Gül tarafından kuruldu.

Adana Ceyhan'daki müteahhitler sorunlarına çare arıyor!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İnşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren müteahhitler, sektörünün biran önce açılması konusunda sorunları Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda anlattılar.

Türk müteahhitler gücünü her yıl perçinliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde ödül alan firmaları tebrik etti.

Harun Ergün, İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanı oldu!

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

abdullah gül müteahhitler Haberi

abdullah gül müteahhitler

Erdal Eren başkanlığındaki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) yönetimini kabul eden Gül; petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle Körfez ülkelerinde ciddi sermaye birikimi oluştuğunu vurgulayarak, "Körfez'e agresif gidin. Hatta onları da Türkiye'de gayrımenkul yatırımı için teşvik edin" dedi. TMB Başkanı Eren, Köşk'teki kabulun başında, ziyaretlerinin sorun anlatmak değil, Gül'ün Dışişleri Bakanlığı döneminden başlayan yakın ve sıcak desteğine teşekkür amaçlı olduğunu söyledi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Gül, "Dışişleri Bakanıyken resmi ziyaret için gittiği pek çok ülkede Türk müteahhitlerinin yaptığı otellerde kalıp Türklerce yapılan iş merkezlerini gezdiğini, bunun gerek kişisel gerekse devlet adına çok gururlandırıcı bir olay olduğunu" söyledi. Yurtdışı gezilerinde Türk müteahhitlerine ilişkin pek çok olumlu anısı olduğunu belirten Gül, özellikle Kazakistan'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katıldığı bir...