29 / 03 / 2024

Abdulmoın Ahmaıd

Abdulmoın Ahmaıd

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hısham Alafyounı, Abdulmoın Ahmaıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

ABD'de konut başlangıçları 4 ayın en düşük seviyesinde!

ABD'de konut başlangıçları 4 ayın en düşüğünde... ABD'de konut başlangıçları martta önceki aya kıyasla yüzde 6,8 azalışla 1 milyon 215 bin oldu.

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.

Sur Yapı Sancaktepe projesinde ön talep dönemi başlıyor!

Sur Yapı Sancaktepe konut projesinde ön talep dönemi başlıyor. Satış ofisinin hazır olduğu projede örnek dairenin yapım çalışmaları devam ediyor.

Ankara Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yürütülen Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi. Projedeki çalışmalar 1 ay içinde tamamlanacak.

GOP Plevne'de ön talep dönemi başladı!

Gaziosmanpaşa'nın kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen GOP Plevne projesinin temeli 29 Mart'ta atılacak.

Ozan Tüzün: Kentsel dönüşümle konutlar küçülmeye başladı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Mimar Ozan Tüzün, 'Son dönemde yapılmakta olan Kentsel Dönüşüm ile bir iki odalı konutlar üretilmeye başlandı' diye konuştu.

İngiltere’de konut fiyatı artış hızı 3,5 yılın en düşüğünde!

Halifax’tan yapılan açıklamada ülkede şubat ayı itibarıyla yıllık bazda konut fiyatlarının yüzde 5,1 seviyesinde artış kaydettiği bildirildi. İngiltere’de konut fiyatı artış hızı 3,5 yılın en düşüğünde.

Pana Yapı Brooklyn City'de ön talep dönemi Mart'ta başlıyor!

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

İngiltere Merkez Bankası faiz oranını en düşükte tutacak!

İngiltere Merkez Bankası (BoE) politika faiz oranını, tüm zamanların en düşük seviyesi olan yüzde 0,25'te tutma yönünde karar aldı.

Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi projesi 2 ay içinde tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” kapsamında yürütülen “Ankara Kalesi Önü Meydan Düzenlemesi” çalışmalarının, hava koşulları elverişli olduğu takdirde, 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Arkeolojik sit alanlarının dereceleri düşürülüyor!

Ankara’da bulunan 1. derecede arkeolojik sit alanlarının derecelerinin düşürülmesine devam ediliyor. Ankara Mimarlar Odası Şubesi Başkanı Tezcan Candan Karakuş, Kedi Kayası Höyüğü’nün arkeolojik sit alanı derecelendirilmesinin düşürülmesini gündeme taşıdı.

Bursa Prestij Optimum ön lansman döneminde rekor kırdı!

Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Osmangazi’de yapımı süren Prestij Optimum, Mayıs ayında ön lansman döneminde satış rekoru kırarak, %65 lik bölümünün satışı tamamlandı.

Abdulmoın Ahmaıd Haberi

Abdulmoın Ahmaıd

Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hısham Alafyounı, Abdulmoın Ahmaıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta  Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu. 


Sundus İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT VE GAYRİMENKUL a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü müteahhitlik işlerini yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistiktesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...