23 / 04 / 2024

Abdulnaser Kanaan

Abdulnaser Kanaan

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Abdulnaser Kanaan, Mohamad Al Bezreh tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 10. Yol Sokak'ta kuruldu.

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser M.H Allahham tarafından kuruldu.

New Veision Emlak Limited Şirketi kuruldu!

New Veision Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Raed Abdulnaser M.H. Allahnam ve Ehan İbrahim H. Hammouda tarafından kuruldu.

Kanaan Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Kanaan Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kanaan Lamouni tarafından kuruldu. 

Kanaan İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanaan İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziyad Kanaan tarafından kuruldu. 

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed Abdelhamıd Hassane, Abdulnaser Samara, Ahmad Almamlouk, Mudhafer Jameel Shannoon ve Wael Salah Abdelaal ortaklığında kuruldu. 

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilion İnvest Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mazım Samı Kanaan ve Fethi Hamarat ortaklığında kuruldu.

İncir Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İncir Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kasas ve Abdullaj Asaıd ortaklığında kuruldu. 

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Samaya İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samaya İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Kanaan Almasrı tarafından kuruldu. 

Sham Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sham Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Abdulhafiz Kanaan ve Mohammed Abeıd imzasıyla kuruldu.

Abbas And Kanaan İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abbas And Kanaan İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Abdulnaser Kanaan, Alaa Eddin Kanaan, Ahmad Kanaan, Hesham Kanaan ve İman Kanaan imzasıyla kuruldu.

Abdulnaser Kanaan Haberi

Abdulnaser Kanaan

Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Abdulnaser Kanaan, Mohamad Al Bezreh tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Ontaryio İnşaat ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerindekat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...